Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Legendarnega igralca je darilo za 90. rojstni dan ganilo

13. 5. 2019; 09.00
Avtor: K.M./T.P.
Jurij Souček 4

Slavljenec z ženo, upokojeno operno pevko Mileno Morača, in hčerko, vodjo trženja Pionirskega doma, Hano Souček Martinc. foto: Marko Vavpotič, M24.si

Pipi in Melkijad ter igralčevih 90 let: Jurij Souček je 5. aprila praznoval 90. rojstni dan, proslave pa še kar trajajo, ena izmed zadnjih pred dnevi v tudi v Drami.

Ob omembi slovenskega dramskega igralca Jurija Součka se številni spomnijo predvsem na legendarna lika prašička pod imenom Pipi in Melkijad, katerima je igralec v slovenski različici posodil svoj glas. Tega pa se zaveda tudi sam. "Ja, lepo je, da so počastili moje delo – po navadi častijo bolj starost. Spomnijo se Pipija in Melkijada – se počutiš kot en dinozaver, danes sem se pa počutil kar v redu Meta Kušar je naredila lepo pa tudi jaz sem bil v kar vseh variantah razen v privatni – amapk saj gledališče proslavljamo," je v intervjuju za revijo Vklop izpostavil igralec. Ob tem pa je razkril, da je svojo okroglo obletnico proslavil lepo in to kar dvakrat. "Sem imel razdeljeno – enkrat za družino, enkrat pa za prijatelje. Lepo. Kot sem si želel."

Tudi darilo, ki ga je prejel, pa ga je ganilo. "Ker vedo, da imam rad cviček mi je prijatelj na steklenico cvička opremil z etiketami s fotografijami iz mojih različnih vlog. Cela serija, tako da to je bilo pa res nekaj posebnega, kako se je potrudil človek. Tako, da mi ga je zdaj škoda piti."

Intervju z legendarnim slovenskim igralcem pa si lahko preberete v reviji Vklop, ki bo izšla v četrtek, 16. maja.

prejšnji članek
Rekord za Talente v belem
Svet slavnih
Rekord za Talente v belem
naslednji članek
Zala in Gašper razkrila, da ni vse v redu
Svet slavnih
Zala in Gašper razkrila, da ni vse v redu
#nasazenazenska
nasazenazenska