Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Kako pogosto v resnici nastopajo Modrijani?
| V.M.

Kako pogosto v resnici nastopajo Modrijani?

Modrijani, Marko Vavpotič / M24.si

Marljivo in predano delo Modrijanov žanje sadove …

Modrijani prekipevajo od sreče. Dobesedno. Medtem ko je videospot za novo pesem Modrijanov Sreča je v naju v prvih dneh po izidu presegel 100 tisoč ogledov, so Modrijani te dni že v studiu, kjer snemajo nove skladbe. Prva naslednja bo spet narodnozabavna, napovedujejo, morebiti pa se znova rodi tudi kakšna pop pesem.

»Ob pesmi Sreča je v naju nas bogati in osrečuje spoznanje, da če nekaj ustvariš za svojo srečo, kot se je to zgodilo pri tej pesmi, to premore takšno moč, da se deli in množi v srečo drugih ljudi,« je v izjavi za javnost dejal Blaž Švab.

Foto: Modrijani - Modrijani

Le en dan v tednu ne nastopajo!

Tudi sicer imajo Modrijani polne roke dela. Že prvi meseci v letu so bili zanje izjemno delovni. Po odmevni koncertni turneji Modrijani osebno, katere drugi del napovedujejo že za to jesen, nastopajo namreč tudi po šestkrat na teden.

Pa to še ni vse, saj ob številnih nastopih še ustvarjajo in predstavljajo nove skladbe. Ve se že, da bodo tudi poletje preživeli na številnih odrih po Sloveniji, predvsem na gasilskih veselicah, ki se jih najbolj veselijo.

Modrijanom se obeta pestra jesen

Pa kot kaže za priljubljeno skupino tudi konec poletja ne bo počitka. Tudi v jesen namreč že nadobudno zrejo. Rok Švab je denimo napisal skladbo, ki jo bo Sergije Lugovski predstavil na letošnji Slovenski popevki, jeseni pa bodo tudi sporočili, kdaj in kje bo naslednja Noč Modrijanov