klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako pogosto v resnici nastopajo Modrijani?

14. 5. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
Modrijani

Modrijani foto: Marko Vavpotič / M24.si

Marljivo in predano delo Modrijanov žanje sadove …

Modrijani prekipevajo od sreče. Dobesedno. Medtem ko je videospot za novo pesem Modrijanov Sreča je v naju v prvih dneh po izidu presegel 100 tisoč ogledov, so Modrijani te dni že v studiu, kjer snemajo nove skladbe. Prva naslednja bo spet narodnozabavna, napovedujejo, morebiti pa se znova rodi tudi kakšna pop pesem.

»Ob pesmi Sreča je v naju nas bogati in osrečuje spoznanje, da če nekaj ustvariš za svojo srečo, kot se je to zgodilo pri tej pesmi, to premore takšno moč, da se deli in množi v srečo drugih ljudi,« je v izjavi za javnost dejal Blaž Švab.

Modrijani foto: Modrijani

Le en dan v tednu ne nastopajo!

Tudi sicer imajo Modrijani polne roke dela. Že prvi meseci v letu so bili zanje izjemno delovni. Po odmevni koncertni turneji Modrijani osebno, katere drugi del napovedujejo že za to jesen, nastopajo namreč tudi po šestkrat na teden.

Pa to še ni vse, saj ob številnih nastopih še ustvarjajo in predstavljajo nove skladbe. Ve se že, da bodo tudi poletje preživeli na številnih odrih po Sloveniji, predvsem na gasilskih veselicah, ki se jih najbolj veselijo.

Modrijanom se obeta pestra jesen

Pa kot kaže za priljubljeno skupino tudi konec poletja ne bo počitka. Tudi v jesen namreč že nadobudno zrejo. Rok Švab je denimo napisal skladbo, ki jo bo Sergije Lugovski predstavil na letošnji Slovenski popevki, jeseni pa bodo tudi sporočili, kdaj in kje bo naslednja Noč Modrijanov

prejšnji članek
Andrej Hofer je pred Evrovizijo skočil v Izrael
Svet slavnih
Andrej Hofer je pred Evrovizijo skočil v Izrael
naslednji članek
Tanji Ribič se je izpolnila dolgoletna želja
Svet slavnih
Tanji Ribič se je izpolnila dolgoletna želja