900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To se je zgodilo Jožici iz Ljubezni po domače

18. 5. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
jožica matko

Jožica Matko foto: POP TV

Jožica Matko je zagotovo pritegnila pozornost v šovu Ljubezen po domače. Prijazna in dobrosrčna Izlačanka je nase opozorila tudi z nekoliko posebno komunikacijo. Ste se spraševali, kakšno zgodbo nosi s seboj?

Jožica Matko je osamljena mati dveh odraslihdeklet, ki sta si že ustvarili svoje življenje. In če si danes želi, da bi imela ob sebi moškega, ki bi ji delal družbo in ji pomagal preganjati dolgčas, temu pred leti še zdaleč ni bilo tako.

Jožici v mladosti res ni bilo dolgčas, za seboj ima namreč žalostno zgodbo, ki jo je primorala, da se po svojih najboljših močeh spopade z vsakdanom. Nekoč je imela moža, dobila sta dve hčerki, a kaj ko je usoda njihovo življenje obrnila na glavo. Pred 15-imi leti je namreč mož umrl, Jožica pa je z deklicama ostala sama.

»Življenje me je kar izučilo, kar težko je bilo,« skromno pove ustvarjalcem šova in ponosno doda, da sta sedaj dekleti odrasli, da imata partnerja in da jo je ena izmed njiju že razveselila z vnukom. »Prej sta vsepovsod hodili z mano, zdaj bi pa rada, pa imata svoje življenje,« je razumevajoča Jožica, ki še vedno hrepeni po ljubezni. Tudi po šovu se namreč ni nič zganilo na tem področju.»Ne morem se pohvaliti. Enega prijatelja bi bilo lepo imeti. Ko si starejši in otroci odidejo od doma, zato da bi lahko kam šla skupaj z njim.«

prejšnji članek
Lara Komar presenetila z novim videzom
Svet slavnih
Lara Komar presenetila z novim videzom
naslednji članek
Dnevni horoskop: Simbol današnjega dne bo pogum
Horoskop
Dnevni horoskop: Simbol današnjega dne bo pogum