stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Bojan preživel, a skoraj pobruhal oder

16. 5. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
bojan

Bojan foto: POP TV

'Kot vlak smrti, ali boš preživel, ali ne boš preživel,' je sinočnje turbulentno tekmovanje komentiral Bojan, ki je povsem izgubil živce, iztrošil glasilke, se potil v potokih in na koncu zaradi stresa skoraj bruhal.

Sinoči se je v oddaji MasterChef odvila ena najbolj divjih kuharskih bitk, ki si jo bomo nemara zapolnili predvsem po kričanju Bojana Bešterja. Zaradi njegovih glasnih prizadevanj, s katerimi je poskušal voditi svojo ekipo, so imeli težave tudi drugi tekmovalci. Kaj se je pravzaprav dogajalo?

Bojan Bešter, Sanja Sirk in Klemen Lampič so dobili priložnost, da se dokažejo kot glasne in jasne vodje, kar so morali dokazati tekom zapletene naloge, ki je od njih terjala, da ekipi predajo navodila za kuhanje, brez možnosti, da bi videli, kaj ustvarjajo. Čeprav jih je ločeval zid, je morala vsaka skupina poustvariti krožnik, ki ga je videl le vodja ekipe.

Turbulentna kuharska bitka foto: POP TV

Tako se je pričela odvijati resnično divja bitka, v kateri je blestela in slavila Sanja s Špelo in Anžetom, medtem ko so Bojan, Tomaž in Klemen Orter doživeli turbulentno kuharsko pustolovščino, ki je pošteno preizkusila njihove živce. Bojan je med podajanjem navodil glasno kričal in skorajda porušil steno. Zaradi srditega pogleda se ga je prestrašil celo Bine. Stres je nanj resnično slabo vplival, pot mu je v potokih oblival čelo, na koncu pa je skoraj bruhal. Žal njegova prizadevanja niso obrodila sadov, sodniki so Bojanovo skupino takoj izključili, saj je naredila preveč napak.

Bojan je na koncu skoraj bruhal. foto: POP TV

prejšnji članek
Presenečenje! Valter shujšal več kot 40 kilogramov!
Svet slavnih
Presenečenje! Valter shujšal več kot 40 kilogramov!
naslednji članek
Matjaž Nemec ujet z bivšo
Svet slavnih
Matjaž Nemec ujet z bivšo