stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo sin Tanje Žagar glasbenik?

16. 5. 2019; 07.45
Avtor: K.M.
zp2019_oddaja5_fotoMiroMajcen-307

Tanja Žagar foto: Miro Majcen/Pop TV

Tako Tanja kot njen partner Miki Šarac sta glasbenika. Ima slovenska glasbenica podobne želje tudi za svojega prvorojenca?

Tanja Žagar se je pred dnevi oglasila v studiu radia Aktual, kjer je spregovorila o svojem nastopu na letošnji Roštiljadi, ki bo na Kardeljevi ploščadi potekala 31. maja. Za nas pa je spregovorila tudi o svojem zasebnem življenju in pa tudi sinčku Karlu. Bo šel ta po stopinjah svojih staršev? 

"Da bi ga že prav uvajala, ne. Star je leto in pol, za to bo še dovolj časa. Ga pa opazujeva, za kaj kaže neko zanimanje, ob čem se zamoti in podobno," je na vprašanje, ali Karla že uvaja v glasbo, odgovorila pevka. Razkrila pa nam je tudi eno glasbeno anekdoto, ki se jim je kot družini pripetila pred kratkim. "Nazadnje smo bili v Prekmurju na vajah z mojo skupino Avantura, Karlo je bil z nami in je poslušal, gledal, še večje očke je imel, kot jih ima že tako ali tako. Ko smo nehali, je prijel palice od bobnov in začel po bobnih lepo udarjati. Po desetih minutah je ugotovil, da to lahko počne z dvema palicama, in je nato udarjal s še večjim užitkom, ampak tudi občutkom, z nasmehom do ušes. Priznam, da mi ga je bilo lepo videti za bobni. Ko ga vprašam, ali bo bobnar, mi odločno pokima z glavo, koliko časa bo na to vprašanje prikimaval, pa bomo videli." Ob tem pa poudarja, da ga v glasbo ne misli siliti. "Nikakor ga ne bi silila v glasbo, če bo pokazal zanimanje ali željo, pa ga bova zagotovo podprla. Ampak brez kakršnekoli prisile ali pretiranh starševskih želja."

prejšnji članek
Matjaž Nemec ujet z bivšo
Svet slavnih
Matjaž Nemec ujet z bivšo
naslednji članek
Tomaž Bizjak ujet z akterko šova Ljubezen po domače
Svet slavnih
Tomaž Bizjak ujet z akterko šova Ljubezen po domače