Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tomaž Bizjak ujet z akterko šova Ljubezen po domače

16. 5. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
56786114_1978480218929565_1500465460720697344_n

Tomaž in Monika foto: Osebni arhiv

V videospotu Amore Mio se poleg Tomaža Bizjaka nasmiha še en znan obraz iz šova Ljubezen po domače. Ste opazili plešočo Moniko Košenina?

Nemara ste si že ogledali videospot Urbana Vidmarja, ki je tekom glasbenega projekta predstavil nesrečno ljubezensko zgodbo Tomaža Bizjaka iz priljubljene oddaje Ljubezen po domače. Slednjemu se je v spotu pridružilo dekle, ki jo prav v teh dneh spremljamo na malih zaslonih. Ste jo opazili?

Mi smo kakopak zastrigli z ušesi, ko smo tekom slikovite zgodbe uzrli Moniko Košenina, ki je v petek na kmetiji Darje Tomažin Nejcu prisolila odmevno klofuto. Pa smo Trboveljčanko povprašali, kako to, da se je izmed vseh obrazov iz šova Ljubezen po domače ravno ona znašla v Tomaževem in Urbanovem glasbenem projektu.

Monika foto: Luka Zailac

»Spoznala sva se na snemanju uvodnega videospota za Ljubezen po domače. Po tem snidenju sva šla na kavo in tekom klepeta mi je povedal za pesem Amore Mio ter omenil, da sestavlja ekipo igralcev za snemanje videa. Ko sem pesem slišala, mi je bila nemudoma zelo všeč, zato sem predlagala, da bi tudi sama sodelovala. In tako se je zgodilo, da sem postala del te glasbene zgodbe,« nam je v klepetu pojasnila Monika, ki ima o Bizjaku zelo lepo mnenje. »Super fant je, olikan in spoštljiv.«

Ste vedeli, da se je pesem Amore Mio rodila iz Tomaževe srčne bolečine? Zakaj in kako se je vse skupaj zgodilo, si preberite v naslednji novički: Tomaž iz Ljubezni po domače o boleči izgubi bivše punce

prejšnji članek
Bo sin Tanje Žagar glasbenik?
Svet slavnih
Bo sin Tanje Žagar glasbenik?
naslednji članek
Dnevni horoskop: Preteklost vam bo zmešala štrene
Horoskop
Dnevni horoskop: Preteklost vam bo zmešala štrene