kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Razkrivamo ozadje odmevne klofute!

13. 5. 2019; 08.30
Avtor: Vesna M
klofuta

odmevna klofuta foto: POP TV

Monika Košenina je v oddaji Ljubezen po domače gledalce in Nejca osupnila s klofuto. No, kot nam je zaupala, je z dejanjem precej presenetila tudi sebe.

Darjo Tomažin je ponovno obiskala Monika Košenina in seveda se srečanju z nabritim Nejcem ni bilo moč izogniti. Na samem sta se tako pogovorila o neprijetnem zapletu v hlevu, pri čemer je Nejc presenetil z opravičilom in številnimi laskavimi besedami. Njuno kramljanje se je sprva zdelo precej obetavno, a kaj, ko je junak podeželja zopet poskrbel, da se je Moniki dvignil krvni tlak. Ob slovesu jo je namreč predrzno udaril po zadnjici, na kar se je Trboveljčanka odzvala tako, da mu je prisolila klofuto.

Kako je bilo slednje videti, si je Monika ogledala v petkovi oddaji, v klepetu pa nam je pojasnila, da je tedaj z odzivom presenetila tudi samo sebe. Nenazadnje ni ženska, ki bi se fizično znašala nad moškimi, ko ji nekaj ne bi bilo po godu.

Snidenje se je prva zdelo obetavno, nato je sledil preobrat. foto: POP TV

»Nejc si je takrat resnično preveč dovolil. Najbrž sem bila nanj jezna še od prvega srečanja, ko me je prav tako tlesknil po riti, ko pa si je to privoščil še drugič, čeprav sem mu že prvič jasno pokazala, da mi to ni všeč, pa je v meni zavrelo. Pri takšnih situacijah privre iz mene temperament. Enostavno ne bom nikoli dovolila, da bi me nekdo kar tako zgrabil za rit. To je nespoštljivo in kar se mene tiče, povsem nesprejemljivo,« je odločna Monika, ki sicer velja za nežno in srčno žensko, ki od moških v prvi vrsti pričakuje spoštljiv odnos.

No, slednjega od Nejca žal ni prejela. Za enkrat. Ali se bo med njima vseeno kaj razvilo, pa bomo videli v nadaljevanju priljubljene oddaje …

'S klofuto sem presenetila tudi sebe.'

'S klofuto sem presenetila tudi sebe.' foto: POP TV

prejšnji članek
Intervju: Tina Gorenjak o boju z boleznijo in ozdravitvi
Resničnostni šovi
Intervju: Tina Gorenjak o boju z boleznijo in ozdravitvi
naslednji članek
Fatalni moški v AMZS Centru varne vožnje Vransko
Svet slavnih
Fatalni moški v AMZS Centru varne vožnje Vransko