ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Razkrivamo ozadje odmevne klofute!
| Vesna M

Razkrivamo ozadje odmevne klofute!

odmevna klofuta, POP TV

Monika Košenina je v oddaji Ljubezen po domače gledalce in Nejca osupnila s klofuto. No, kot nam je zaupala, je z dejanjem precej presenetila tudi sebe.

Darjo Tomažin je ponovno obiskala Monika Košenina in seveda se srečanju z nabritim Nejcem ni bilo moč izogniti. Na samem sta se tako pogovorila o neprijetnem zapletu v hlevu, pri čemer je Nejc presenetil z opravičilom in številnimi laskavimi besedami. Njuno kramljanje se je sprva zdelo precej obetavno, a kaj, ko je junak podeželja zopet poskrbel, da se je Moniki dvignil krvni tlak. Ob slovesu jo je namreč predrzno udaril po zadnjici, na kar se je Trboveljčanka odzvala tako, da mu je prisolila klofuto.

Kako je bilo slednje videti, si je Monika ogledala v petkovi oddaji, v klepetu pa nam je pojasnila, da je tedaj z odzivom presenetila tudi samo sebe. Nenazadnje ni ženska, ki bi se fizično znašala nad moškimi, ko ji nekaj ne bi bilo po godu.

Foto: POP TV - Snidenje se je prva zdelo obetavno, nato je sledil preobrat.

»Nejc si je takrat resnično preveč dovolil. Najbrž sem bila nanj jezna še od prvega srečanja, ko me je prav tako tlesknil po riti, ko pa si je to privoščil še drugič, čeprav sem mu že prvič jasno pokazala, da mi to ni všeč, pa je v meni zavrelo. Pri takšnih situacijah privre iz mene temperament. Enostavno ne bom nikoli dovolila, da bi me nekdo kar tako zgrabil za rit. To je nespoštljivo in kar se mene tiče, povsem nesprejemljivo,« je odločna Monika, ki sicer velja za nežno in srčno žensko, ki od moških v prvi vrsti pričakuje spoštljiv odnos.

No, slednjega od Nejca žal ni prejela. Za enkrat. Ali se bo med njima vseeno kaj razvilo, pa bomo videli v nadaljevanju priljubljene oddaje …