natalija-verboten-jpg Odkrito.si

Natalija Verboten spregovorila o lepotni operaciji...

challe 1 Svet24.si

Challe Salle ujet z nekdanjo teniško igralko

Zapestnica ljubezni Petisvet.si

Rožnati kremen nam v življenje lahko prikliče ...

Jago, Peter Rančigaj Svet24.si

Ganljiv zapis slovenskega policista: Bil sem ...

Tanja Žagar Svet24.si

Foto: Tanja Žagar pokazala zavidanja vredno ...

andrej rebula Njena.si

Plesalec šova Zvezde plešejo v veselem ...

Miloš Mišo Stevanović Njena.si

Znan Slovenec po desetih letih poročil srčno ...

Izčrpani Ferid resno ogrozil zdravje?
| V.M.

Izčrpani Ferid resno ogrozil zdravje?

Ferid v finalu., Ana Kovač

Finaist Ferid je pred žaromete finalne oddaje The Biggest Loser Slovenija stopil povsem drugačen, kot smo ga vajeni. Gledalci niso spregledali, da je poleg zajetnega števila kilogramov izgubil tudi življenjsko energijo.

Ste si ogledali finalno oddajo 3. sezone shujševanega šova The Biggest Loser Slovenija? Že res, da je zmago slavil Christian, a veliko pozornosti je požel tudi Ferid, od katerega smo le stežka odvrnili oči. Močno shujšan, upadlih lic in povsem brez energije je namreč med gledalci vzbudil nemalo skrbi, kar so kakopak izrazili tudi na spletu.

Foto: Planet TV - Finalisti pred odločilnim trenutkom.

"Ferid pa vidno brez življenja, izčrpan … to so pa že resne igrice z zdravjem ...," je zapisal eden izmed gledalcev, drugi pa so se strinjali, da je tekmovalec resnično videti shiran, med tem ko je Christian dobesedno žarel.

No, bitka za zmago in 'lažje' življenje je sedaj končana in čas je, da tekmovalci v svoj vsakdan vnesejo ravnovesje … Slednjega se veseli tudi Ferid, ki je še pred oddajo dejal, da je za njim pravi pekel in da mu gre bolj kot zmaga po glavi hrana in voda, saj da mu slednjega resnično primanjkuje.