Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Izčrpani Ferid resno ogrozil zdravje?

13. 5. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
Njena.si
Finaist Ferid je pred žaromete finalne oddaje The Biggest Loser Slovenija stopil povsem drugačen, kot smo ga vajeni. Gledalci niso spregledali, da je poleg zajetnega števila kilogramov izgubil tudi življenjsko energijo.

Ste si ogledali finalno oddajo 3. sezone shujševanega šova The Biggest Loser Slovenija? Že res, da je zmago slavil Christian, a veliko pozornosti je požel tudi Ferid, od katerega smo le stežka odvrnili oči. Močno shujšan, upadlih lic in povsem brez energije je namreč med gledalci vzbudil nemalo skrbi, kar so kakopak izrazili tudi na spletu.

Finalisti pred odločilnim trenutkom. foto: Planet TV

"Ferid pa vidno brez življenja, izčrpan … to so pa že resne igrice z zdravjem ...," je zapisal eden izmed gledalcev, drugi pa so se strinjali, da je tekmovalec resnično videti shiran, med tem ko je Christian dobesedno žarel.

No, bitka za zmago in 'lažje' življenje je sedaj končana in čas je, da tekmovalci v svoj vsakdan vnesejo ravnovesje … Slednjega se veseli tudi Ferid, ki je še pred oddajo dejal, da je za njim pravi pekel in da mu gre bolj kot zmaga po glavi hrana in voda, saj da mu slednjega resnično primanjkuje.

prejšnji članek
Fatalni moški v AMZS Centru varne vožnje Vransko
Svet slavnih
Fatalni moški v AMZS Centru varne vožnje Vransko
naslednji članek
Alfi Nipič na aparatih v kliničnem centru!
Svet slavnih
Alfi Nipič na aparatih v kliničnem centru!
#nasazenazenska
nasazenazenska