Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jana Plestenjaka ne prepriča samo lepa postava

16. 5. 2019; 07.15
Avtor: K.M.
jan plestenjak obrez

Jan Plesetnjak foto: M24

Fatalni moški leta 2019 v ženski ne išče zgolj videza, ampak mora izžarevati tudi posebno moč, ki po njegovem mnenju pride v različnih oblikah in jo je preprosto začutiti, ko je oseba ob tebi.

Pevec Jan Plestenjak je na prvi podelitvi nagrad Fatalni moški osvojil laskavi naziv in v fatalnosti premagal  Filipa Flisara, Alena Kobilico, Tadeja Piška, Sašo Petrovića – Challeta Salleta, Jerneja Tozona, Matjaža Nemca in David Urankar. Kaj pa je Jan povedal takoj po osvojitvi laskavega naziva.

"Usodni, fatalni moški, jaz si predstavljam, da je to en, ki mu vzameš telefon iz rok, mu daš pipec v roke in ga daš v gozd za en mesec in mora preživeti. Ampak jaz mislim, da smo mi vsi za to malce preveč mehkužni, bom to priznal iskreno. Mislim, da je fatalnost neka notranja moč v človeku, neka samozavest, ki je prigarna, je posledica tega kar si dosegel, kar znaš. Mislim, da je pomemben sok v človeku. Moraš biti tista pomaranča, tudi, če je malce potolčena in grda, ki da deci soka, ker obstajajo zelo lepe pomaranče, ki imajo zgolj eno kapljo," je takoj po zmagi povedal Jan in dodal, da je ob prejetem nazivu zelo počaščen. 

prejšnji članek
Zmagovalec Loserja: Ona ga je najbolj pogrešala
Svet slavnih
Zmagovalec Loserja: Ona ga je najbolj pogrešala
naslednji članek
Tudi Keanu Reeves ovekovečen v betonu
Svet slavnih
Tudi Keanu Reeves ovekovečen v betonu