Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Robert Korošec se vrača na male ekrane!

19. 5. 2019; 06.00
Avtor: N.S. Zvezde
Robert Korošec

Igralec Robert Korošec foto: Planet TV

Roberta Korošca kmalu čaka nov izziv. Postal bo namreč zvezda nove slovenske serije.

Priljubljenega igralca Roberta Korošca, ki ga je širna Slovenija spoznala kot junaka šeste sezone uspešne serije Ena žlahtna štorija, jeseni čaka nov izziv. Kot smo izvedeli iz gledaliških krogov, naj bi postal zvezda nove slovenske serije, ki se jeseni začne na Pop TV. Kot je znano, bo po končanem snemanju uspešne serije Reka ljubezni pod okriljem komercialne televizije kmalu začela nastajati nova serija z naslovom Najini mostovi. Pripoved se bo dogajala v prečudoviti Vipavi. Poleg Roberta, ki je doslej že prepričal z igralskim talentom, pa bodo v seriji zaigrali tudi nekateri stari znanci z malih zaslonov, nekaj pa bo tudi novih obrazov, ki jih bodo gledalci gotovo vzeli za svoje. Je pa Robert pred začetkom snemanj prvomajske praznike izkoristil za družinski pobeg na Sicilijo, kamor je odpotoval s partnerico, igralko Nino Rakovec, s katero pričakujeta drugega otroka, ter njuno hčerkico Lejlo.

Robert Korošec se je za prvomajske praznike z družino odpravil na Sicilijo, zdaj pa je že sredi intenzivnih priprav za snemanje nove televizijske serije.

Robert Korošec se je za prvomajske praznike z družino odpravil na Sicilijo, zdaj pa je že sredi intenzivnih priprav za snemanje nove televizijske serije. foto: Instagram

prejšnji članek
Andrej Milutinovič: 'Nikoli ne bi imel debele partnerice!'
Svet slavnih
Andrej Milutinovič: 'Nikoli ne bi imel debele partnerice!'
naslednji članek
Sarah Jessica Parker jezna na novinarje
Svet slavnih
Sarah Jessica Parker jezna na novinarje
#obraziavenija
obraziavenija