900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Teniški as v skrbeh za sina

19. 5. 2019; 08.00
Avtor: Revija Zvezde
Goran Ivanišević

Goran Ivanišević foto: Profimedia

Upokojeni hrvaški teniški igralec Goran Ivanišević je pred dnevi doživel šok, ko je do njega prišla novica, da je bil njegov sin Emanuel udeležen v prometni nesreči.

Deček je bil namreč v avtomobilu z manekenom Vlahom Arbulićem (29), partnerjem njegove mame Tatjane Dragović (41), ko je v enem od zagrebških križišč v njun avto trčilo drugo vozilo, ki je v križišče zapeljalo v trenutku, ko se je prižgala rdeča luč. Trk je bil tako silovit, da je terensko vozilo odbilo v bližnjo stavbo, pri tem pa so se sprožile varnostne blazine. Medtem ko Vlaho ni bil poškodovan, pa je deček dobil hud udarec v glavo, zaradi česar so ga morali z reševalnim vozilom takoj prepeljati v bolnišnico. Na kraj nesreče je kmalu prihitela tudi Tatjana, ki je sina pospremila v bolnišnico. Pozneje pa je zbrala le toliko moči, da je novinarjem dejala: »Sin je v bolnišnici s hudimi poškodbami.«

Vlaho pa je podal še nekaj podrobnosti o dečku: »Vsi smo v šoku. Osredotočeni smo samo na to, da si hitro opomore in da bo dobro. Ima hudo poškodbo glave, vendar so zdravniki optimistični glede njegovega okrevanja. Samo to je pomembno, da bo mali dobro. Ob udarcu so se sprožile varnostne blazine, a sem takoj skočil k njemu, ga vzel v naročje in ga odnesel iz avta. V njem sva bila sama, saj sem ga šel iskat, ko se je končal njegov trening.« Vlaho je še povedal, da Gorana trenutno ni na Hrvaškem, da pa se bo v nekaj dneh vrnil domov, da bo lahko ob sinu.
 

Goran se trudi čim več časa preživeti s 13-letno hčerko Amber Marijo in osemletnim sinom Emanuelom.

Goran se trudi čim več časa preživeti s 13-letno hčerko Amber Marijo in osemletnim sinom Emanuelom. foto: instagram

prejšnji članek
Huda zadrega Urške Vučak Markež
Svet slavnih
Huda zadrega Urške Vučak Markež
naslednji članek
Andrej Milutinovič: 'Nikoli ne bi imel debele partnerice!'
Svet slavnih
Andrej Milutinovič: 'Nikoli ne bi imel debele partnerice!'