pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jutri vas bo Delovna akcija pretresla!

24. 5. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
tarik

Tarik Tirović foto: POP TV

Pripravite robčke, videli boste rezultate največjega izziva, kar jih je doslej izvedla ekipa Delovne akcije.

Tokrat bomo lahko v Delovni akciji videli končni rezultat prenove, ki so jo zaradi obsežnosti projekta razdelili na dve oddaji. Kot so pojasnili, je bila hiša v najslabšem stanju, kar jih je v zadnjem času videla Delovna akcija in je ob enem predstavljala enega največjih izzivov odmevnega projekta.

Pravzaprav bi prostoru, kjer je bivala družina Tirović, le stežka rekli hiša. Stiskali so se namreč v prenovljenem hlevu, ki jim ga je odstopila mama in si na pičlih 16 m2 uredili skupen prostor in majhno kopalnico.

Tarik s soprogo. foto: POP TV

»Naše življenje ni življenje, je še manj od golega životarjenja. To je umiranje na obroke,« je dejal oče, Tarik Tirović in dodal, da je bilo še bolj grozno, dokler se na takšno življenje niso navadili. V prostor, kjer je nekoč stal hlev, so se namreč preselili, ker je izgubil službo in niso več zmogli plačevati najemnine.

Družina je zaradi očetove hude bolezni in izgube službe tako zajadrala v resne težave, kar je vodilo v hudo pomanjkanje. Urejenih niso imeli ne financ, ne bivanjskih razmer, nekaj let so celo na stranišče hodili k sosedom, saj niso imeli urejene kopalnice.

Utrinek, ki je nastal po prenovi doma družine Tirović. foto: POP TV

A tudi v življenje družine Tirović je končno posijalo sonce. Ekipa Delovne akcije je namreč poskrbela, da bodo končno zaživeli v udobnem in varnem domu. Natanko prenova njihovega doma pa tudi ustvarjalcem oddaje veliko pomeni. Ula Kokalj, dama iz ozadja Delovne akcije, ki skrbi, za osupljiv končni videz številnih prenov, nam je denimo zaupala, da ji bo projekt s hiško v Dokležovju ostal v najlepšem spominu, saj je tam pustila največji pečat.

Bivanski prostor družine Tirović.

Bivanski prostor družine Tirović. foto: Pop TV

Dnevna soba

Dnevna soba foto: Pop TV

Kopalnica

Kopalnica foto: Pop TV

prejšnji članek
Tanja Žagar razkrila, kaj ji v šovu prinaša srečo
Resničnostni šovi
Tanja Žagar razkrila, kaj ji v šovu prinaša srečo
naslednji članek
Osamljeni Gregor Špele ne čaka doma
Resničnostni šovi
Osamljeni Gregor Špele ne čaka doma