favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katarina Benček razkrila, kako se na Baliju preživlja

29. 5. 2019; 10.00
Avtor: V.M. / T.P.
Katarina 4

Katarina Benček foto: Osebni arhiv

Če kdaj pokukate med zidove družabnega omrežja Katarine Benček, potem nemara veste, da uživa sanjsko življenje na Baliju. 'Kako pravzaprav - s čim se vendarle preživlja?' se sprašujejo mnogi. Zanima tudi vas? Potem pa le berite dalje ...

Katarina Benček, ki je pšred dnevi izdala svoj knjižni prvenec Lublanska izpoved, vam v nadaljevanju iz prve roke razkriva, kako si lahko privošči mirno, luksuzno življenje na Baliju. In ne, v nobeni omari ne skriva premožnega gospoda, ki bi ji vse to omogočil. Lepotička je sam svoje sreče kovač in zdi se, da ji gre kovanje sreče izvrstno od rok. 

Katarina Benček foto: Osebni arhiv

»Torej, Katarina, kaj počneš na Baliju, s čim se ukvarjaš? Mnogi menijo, da pravzaprav nič ne delaš, a slednje še zdaleč ne drži, saj nisi tip človeka, ki bi užival v brezdelju. Nenazadnje si se lansko poletje zaradi prevelike delovne vneme znašla na robu izgorelosti …,« je zanimalo našo novinarko. Katarina pa je odgovorila:

»Ja, tu na Baliju živim veliko počasnejše življenje, zlasti v primerjavi s tempom v Sloveniji, kjer sem resnično garala. Že na splošno je tako, da karkoli si zadam, se tega lotim kot garač, morda mi je ravno zaradi tega težko, ko vidim, kako ljudje hitro sodijo. Namreč ko vidijo kakšno urejeno žensko, še vedno najprej pomislijo, da zagotovo nič ne dela, da zgolj uživa, medtem ko ji nekdo vse to plačuje. Mislim, da je vsaki ženski všeč, če ji moški plača kosilo ali pa ji pokloni darilo, zagotovo pa nisem tip človeka, ki bi sedel in čakal, da mu kaj pade iz neba. Enako je tukaj na Baliju. Lotila sem se namreč oddajanja vile, ob enem pa sodelujem s hoteli, restavracijami in določenimi podjetji, za katere izvajam spletno oglaševanje. Tako da ja znajdem se. Je pa res, da v Ljubljani oddajam tudi lastniško stanovanje, kar mi mogoče predstavlja lažje izhodišče za takšno življenje. Kaj naj rečem, imam pač srečo,« nam je zaupala Katarina, ki garaškega življenja v Sloveniji prav nič ne pogreša. Trenutno si namreč želi še raziskovati svet, nenazadnje je brez obveznosti, pa tudi družine si še ni ustvarila, zato lahko neobremenjeno uživa in ustvarja nepozabne spomine.

prejšnji članek
Vikend na Prepihu 2019 postregel z noro fešto!
Svet slavnih
Vikend na Prepihu 2019 postregel z noro fešto!
naslednji članek
Luka Basi o poroki
Svet slavnih
Luka Basi o poroki