favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Elton John brez olepšavanja o drogah, alkoholu in seksu

28. 5. 2019; 10.00
Avtor: K.M.
ELTON JOHN_Na premieri filma Rocketman v Cannesu

Elton John foto: Promocijsko gradivo

O zgodbi so se na lastne oči prepričali tudi številni znani Slovenci.

V kinematografe je prišel dolgo pričakovani biografski film Rocketman, ki govori o enemu izmed največjih glasbenih zadnjega obdobja, Eltonu Johnu, o njegovih začetkih, obdobju, ko se je prebil na glasbeno sceno in času, ki ga je skoraj stal življenja. 

Elton, ki je film skupaj z možem tudi produciral, se pri filmu ni zadrževal in je jasno prikazal obdobje, ki je bilo zaznamovano z seksom, alkoholom, kokainom in drugimi substancami. "Nekateri studiji so želeli zmanjšati količino seksa in drog v filmu, da bi bil primeren za starost pod trinajst let, ampak jaz preprosto nisem imel takšnega življenja. Nisem videl smisla v tem, da naredim film, v katerem grem po vsakem nastopu v miru domov ali v hotelsko sobo, kjer popijem kozarec toplega mleka," je o filmu povedal glasbenik. 

Filmsko biografijo so si z navdušenjem ogledali številni znani Slovenci, nekatere izmed njih pa je kljub prepoznavnosti glasbenika njegova zgodba vseeno močno presenetila. 

KLEMEN BUNDERLA foto: Promocijski material

DEJAN VUNJAK foto: Promocijski material

Jasna Kuljaj foto: Promocijski material

O filmu:

Rocketman je epska glasbena fantazija o neverjetni človeški zgodbi o preboju glasbenika Eltona Johna na sam vrh. Film sledi fantastični poti preobrazbe iz sramežljivega in talentiranega pianista Reginalda Dwighta v svetovno zvezdo Eltona Johna. Glasbenika je upodobil Taron Egerton, ki bo v filmu zaigral njegove najbolj priljubljene uspešnice, biografska drama pa bo opisovala zgodbo, kako je mali mestni fant postal ena najbolj ikoničnih o sebnosti v pop kulturi.

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Postavite se zase!
Horoskop
Dnevni horoskop: Postavite se zase!
naslednji članek
V javnost pricurljale gole slike Iggy Azalea
Svet slavnih
V javnost pricurljale gole slike Iggy Azalea