stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi mame gre pod nož

29. 5. 2019; 09.00
Avtor: T. J.
sharon osbourne

Sharon Osbourne foto: Profimedia

Sharon Osbourne se je pred leti odločila, da nikoli več ne bo šla na lepotno operacijo, zdaj pa si je premislila. Razlog za to je milo rečeno čuden.

Ko je 66-letna resničnostna zvezdnica, televizijska voditeljica in poslovna ženska Sharon Osbourne izvedela, da ima gen, ki povečuje možnost, da zboli za rakom dojke, se je odločila za dvojno mastektomijo oziroma kirurško odstranitev obeh dojk. To je razkrila novembra 2012, ko je tudi dejala, da nikoli več ne bo šla na operacijo, če ta ne bo nujno potrebna. Odpovedala se je torej lepotnim operacijam.

Svojo odločitev je pojasnila z besedami, da si po drastični izgubi telesne teže, ki je sledila po kirurškem posegu, preprosto ni bila več všeč: »Moj obraz je bil videti kot plastika in takrat sem si zaželela, da nikoli ne bi imela teh plastičnih operacij.«

No, zdaj, sedem let pozneje, pa si je premislila in se odločila, da bo šla vendarle spet pod nož. V ameriškem pogovornem šovu The Talk, v katerem je že več let dejavna kot ena od voditeljic, je razkrila, da jo že avgusta čaka nova operacija. »Moja naslednja lepotna operacija je že rezervirana. Ko se bom septembra vrnila v ta šov, bom imela nov obraz.« Zakaj? »Nočem, da bi bila videti kot moja mama,« je pojasnila Sharon, ki je prav pred kratkim spregovorila o psihičnih težavah, s katerimi se je spopadala v preteklosti. Med drugim je šokirala z izjavo, da si je zaradi depresije že trikrat hotela vzeti življenje.

prejšnji članek
Brez njih si ne predstavlja svojega življenja
Svet slavnih
Brez njih si ne predstavlja svojega življenja
naslednji članek
Severina spet na sodišču!
Svet slavnih
Severina spet na sodišču!