Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Od Mojce Senčar se je čustveno poslovila tudi Molkova

30. 5. 2019; 05.00
Avtor: K.M.
Miša Molk_foto Žiga Culiberg (1)

Miša Molk foto: Žiga Culiberg

"Se je opravičila še pred tem, da bi jo vprašala, če se še kaj vidiva. Nisva se. En objem … Mi je manjkal. Pretreslo me je. Ker je bila tako zelo večna," je o Senčarjevi na družbenem omrežju zapisala Molkova.

Danes so se od Mojce Senčar prijatelji, družinski člani in tudi znanci poslovili tudi na uradni pogrebni ceremoniji. Pred tem pa je svoj spomin na močno osebo na družbenem omrežju delila tudi Miša Molk, ki je s Senčarjevo opravila zadnji televizijski intervju. 

"Neizmerno veliko je storila za nas, draga in spoštovana Mojca Senčar. Govorila je iskreno, strokovno, odprto. Nam vsem pomagala razumeti bolezen in življenje, nam svetovala, nas spodbujala. Brez sramu je sredi lokala, ko sva se pogovarjali za intervju, do vratu dvignila prelepo majčko (znala se je vedno tudi lepo obleči in mi pokazala, kot je sama rekla »male rižke, drobni riž«, podkožne, tiste nesramne ... že kaj … ki so se selil … Veliko sva govorili o tem, ko sem jo med dvigom njene majčke videla povsem plosko, kako se s tem nosi. Seveda je drugače, mi je rekla, če izgubiš eno dojko, če izgubiš obe, se s tem več ne ukvarjaš. Kot tudi ne z barvo las. Meni je bila nadvse ljubka s sivimi, komaj pognanimi srebrnimi kodrci. Takrat je še upala. Malo pa jo je jezilo, da so se pojavili ti rižki. Spili sva vsaka po dve penini. In nazdravili na zdravje," je zapisala Mokova in dodala: "In čez par tednov sva naredili intervju. V zavidno lepi srebrnkasti tuniki je prišla. In z uhančki. Pozdravila je vse v studiu. Bila je nasmejana in vedra. Besede so kar vrele … kot njena energija. Po snemanju sva se parkrat srečali na hodniku televizijske hiše. Se objeli in … nazadnje mi je rekla, da ne kaže dobro. Mi ni dalo miru. A sem bila pri miru. Potem sem jo en dan kar poklicala. Bila je v bolnišnici. Enako dinamičnega govora, sva pa po nekaj minutah prekinili, ker je imela zdravstveno oskrbo. Se je opravičila še pred tem, da bi jo vprašala, če se še kaj vidiva. Nisva se. En objem … Mi je umanjkal. Pretreslo me je. Ker je bila tako zelo večna." 



prejšnji članek
Severina se je odzvala na namige o poskusu umora
Svet slavnih
Severina se je odzvala na namige o poskusu umora
naslednji članek
To je novica, ki bo razveselila ljubitelje džina
Kulinarika
To je novica, ki bo razveselila ljubitelje džina