stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Salome odkrito o kirurškem pomlajevanju

4. 6. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
salome2

Salome foto: Nina Žnideršič

Salome ne razume, zakaj se ljudje zgražajo nad kirurškim pomlajevanjem, zlasti, ker po drugi strani prek računalniških aplikaciji skrbno popravljajo svojo podobo, da je videti mladostnejša, lepša.

»Nikoli nisem razumela oseb ki so ful za naravno staranje z gubam in so proti plastični in estetski kirurgiji. Imajo veliko za povedat na to temo. Zgražajo se nad ljudmi, ki si privoščijo mladosten izgled. Jaz pravim, vsak je lastnik svojega telesa in lahko dela z njim prav vse, kar si sam želi,« je svoj pogled na estetsko kirurgijo podala Salome in za konec še dodala, kako se potem ravno takšne osebe bodisi poigravajo s številnimi fotofiltri, ki njihovo podobo naredijo tako mladostno, kot bi prestali lepotno operacijo, bodisi si pri fotografiranju obraz raje zakrijejo z rokami.

Zvezdana Mlakar foto: Dejan Nikolić

Zvezdana drugačnega mnenja

S Salome pa se ne strinja njena igralska kolegica Zvezdana Mlakar, ki je v komentarju podala svoj pogled na estetsko pomlajevanje. Takole pravi: »Fučka se meni za vse posege in plastične operacije, naj počne vsak kar sam hoče ...vem samo eno stvar, stisne me pri srcu, ko vidim nekoga, ki se trudi na vse pretege biti mlad in spreminja svoj obraz v karikaturo, nam vsem na ogled .. .preko fotoshopa, preko operacij in posegov... radi se imamo, drug drugega, tako ali tako zaradi drugih stvari, saj gre samo za to, imeti se rad! Dokaz za to so najlepše ženske tega sveta, Marilyn na primer, lepa, najlepša, pa nesrečna ... Zgražamo se ljudje skoraj vedno za to, ker vidimo nekaj, kar zaboli nas same, česar je sram nas ... ko vidiš nekoga, ki se pretirano napihnjen in zglancan sprehaja okrog, vidiš v njem željo po sprejetju, po ljubezni in tudi svojo lastno željo po tem in ti prepričanje ali zdrava pamet ( da narave ne moreš premagati ) ne dovoli, da bi se spreminjal umetno. Torej, ko se zgražajo drugi, se mi ne zgražajmo nad njimi!«

Kakšno pa je vaše mnenje? Zaupajte nam v komentarju.

Salome in Zvezdana sta podali svoje mnenje o plastičnih operacijah.

Salome in Zvezdana sta podali svoje mnenje o plastičnih operacijah. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
V resničnostnem šovu se je rodil nov parček!
Svet slavnih
V resničnostnem šovu se je rodil nov parček!
naslednji članek
Konec skrivnosti: Resnica o Dejanu vas bo šokirala
Svet slavnih
Konec skrivnosti: Resnica o Dejanu vas bo šokirala
#nasazenazenska
nasazenazenska