Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konec skrivnosti: Resnica o Dejanu vas bo šokirala

4. 6. 2019; 08.30
Avtor: Vesna M
20181218_photo_ksaversinkar_reka_ljubezni_s04-0151-DSCF2517

Dejan, kaj skrivaš? foto: Ksaver Šinkar

O njegovi privlačni karizmi kmalu ne bo več sledu … Dejan namreč v resnici še zdaleč ni tako zabaven in prijeten lik, kot smo ga spoznali na začetku.

Ko je Dejan stopil skozi vrata Slakove hiše, nas je hipoma očaral s svojo sončno karizmo. Njegova energija je bila naravnost nalezljiva, nasmeh igrivo brezskrben, komunikacija pa tako očarljiva, da je nemudoma osvojil vse, razen sumničavega Roka. Slednji je namreč vseskozi slutil, da Dejan pod svojim šarmom skriva nekaj neiskrenega. 

Da je temu res tako, vse izraziteje spoznavamo tekom zadnjih delov priljubljene serije. Nadvse zgovorno je bilo zlasti srečanje z Dejanovo mamo, njun odnos in komunikacija sta namreč razkrila, da imata stike zgolj tedaj, ko mladenič zaide v težave. In kot kaže, slednjih v preteklosti ni bilo malo, dotikajo pa se zlasti finančnih nevšečnosti. 

Irena in Dejan foto: Ksaver Šinkar

Zdi se, da se Dejana mati boji. Kaj je storil v preteklosti? Bi se ga morali bati tudi pri Slakovih ali pa so to zgolj slutnje, ki se bodo kmalu izkazale za neutemeljene? Takole nam je pojasnila predstavnica za stike z javnostjo na POP TV. 

»Med plovbo štirih sezon smo se že dodobra navadili, da v seriji Reka ljubezni ni nič tako, kakor se zdi na prvi pogled. Če je četrta, ki je tudi zadnja sezona, Ireni znova pričarala nasmeh na obraz, prav v teh epizodah, sprva simpatičnega Dejana spoznavamo v povsem drugi luči. Ljubosumje, ki ga Dejan občuti v odnosu med Ireno in Rokom je na plano prineslo njegovo pravo nrav in izkaže se, da ima Dejan prav nič kaj prijetno preteklost, s katero se sooča na najbolj nenavadne načine. Koliko časa bo še preteklo preden bo tudi Irena spoznala, da se za Dejanovo romantično držo skriva nekaj neiskrenega.«

Prizor iz Reke ljubezni

Prizor iz Reke ljubezni foto: Ksaver Šinkar

prejšnji članek
Salome odkrito o kirurškem pomlajevanju
Svet slavnih
Salome odkrito o kirurškem pomlajevanju
naslednji članek
Ste jo videli? Tanja Ribič je postala kratkolaska!
Svet slavnih
Ste jo videli? Tanja Ribič je postala kratkolaska!
#nasazenazenska
nasazenazenska