favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katarina Benček: V resnici tega sploh ne počne

6. 6. 2019; 08.30
Avtor: V.M. /T.P.
katarina benček

Katarina Benček foto: Osebni arhiv

Kakšno je življenje Katarine Benček na Baliju, lahko spremljamo na njenem družabnem omrežju. A ni vse čisto tako, kot se morda zdi ob pogledu na prekrasne fotoutrinke. Preverite, kaj nam je zaupala ...

Katarina Benček je lansko leto zakorakala v povsem novo življenje. Preselila se je namreč na Bali, kjer je njen dnevni tempo počasnejši in mirnejši. Tekom klepeta nam je med drugim zaupala tudi to, kako je spremenila prehranjevalne navade ter življenjski stil.



"Postala sem pesketarijanka in Bali je idealen za to – tu imamo namreč na voljo ogromno sadja in zelenjave in to je vse tukaj pridelano, uvoz je namreč izjemno drag."

Katarina pove, kako opaža, da je postala njena koža zaradi vlažnega okolja mnogo lepša in dodaja, da ji ni potrebno tratiti denarja za sončne kreme, saj je temnejše polti, pa tudi sonči se ne.

"Sončne kreme so ekstremno drage – domačinom se namreč ni potrebno toliko mazati kot nam, ki imamo belo polt. A ker sem črna že po enem tednu, se skoraj nič več ne mažem, sicer pa se niti ne sončim. Pravzaprav, jaz sploh dejansko ne preživljam časa na plaži. Veste, to je čisto drugi življenjski stil. No, seveda se odpravim tudi na plažo, a to je takrat, ko grem gledati sončni zahod, ko sonce ne pripeka več in takrat spijem kavo, koktajl."

prejšnji članek
Zvezdana Mlakar: 'Bila sem izdana, prevarana, razbita …'
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar: 'Bila sem izdana, prevarana, razbita …'
naslednji članek
Ljubezen po domače: Je Mihova Ksenja res noseča in zaročena?
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Je Mihova Ksenja res noseča in zaročena?
#obraziavenija
obraziavenija