Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdana Mlakar: 'Bila sem izdana, prevarana, razbita …'

6. 6. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
Zvezdana Mlakar 1

Zvezdana foto: Marko Vavpotič, M24.si

Cenjena igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar je razkrila, s kakšnimi občutki se je soočala, ko se je pred leti borila za svoje mesto pod soncem.

Danes velja Zvezdana Mlakar za cenjeno in spoštovano voditeljico in igralko, a pot, ki jo je prehodila do pediestala še zdaleč ni bila lahka. Medtem ko priprave na novo predstavo doživlja nadvse čustveno in globoko izpopolnjujoče, se hkrati potaplja v boleče spomine, tekom katerih je postala močna, pokončna in neustrašna borka.

Takole je na družbenem omrežju strnila svoje misli v iskren zapis … »V garderobi imam na ogledalu prilepljene slike otrok, svojih predstav, spominov zadnji 30 let, ki jih preživljam v tem gledališču. In se zagledam v to sliko … spomnim se nastopa in spomnim se, kako neskončno žalostna in izgubljena sem bila takrat, izdana, prevarana, krhka, razbita ... ja, tako sem se jaz borila za svoje mesto pod soncem, z milino, nežnostjo, verjetno tudi s predanostjo. Sramovala sem se tega, mislila sem, da je to nemoč ... Ni naključje, da gledam to sliko danes, ko ustvarjam Amelio E. ! 'Svobodna ne smem živeti. Ujeta ne morem živeti. Umreti nočem!'«

prejšnji članek
Velika tragedija: Umrl nečak Mihe Perata
Svet slavnih
Velika tragedija: Umrl nečak Mihe Perata
naslednji članek
Katarina Benček: V resnici tega sploh ne počne
Svet slavnih
Katarina Benček: V resnici tega sploh ne počne
#nasazenazenska
nasazenazenska