kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja z največjim borcem šova The Biggest Loser Slovenija?

10. 6. 2019; 07.45
Avtor: Vesna Meško
Aleš lujko The Biggest Loser Slovenija

Aleš Hrvatin Lujko foto: Osebni arhiv

O Alešu že dolgo nismo slišali nič novega. Na spletu namreč ni več tako dejaven, tako da napredka njegovih aktivnosti ni bilo moč zaslediti. Pa smo ga prijazno pocukali za rokav, da nam pove ali še vedno ostaja zvest zadanim ciljem.

Aleš Hrvatin Lujko je junak prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ki sicer ni slavil zmage na malih ekranih, je pa zato dosegel izjemen uspeh v domačem okolju, kjer je tekom celotne zgodbe o hujšanju zabeležil enega največjih rezultatov. Shujšal je namreč 100 kilogramov.

Mnogi so ob spremljanju shujševalnih oddaj dejali, da bo tisti pravi dosežek tekmovalcev moč oceniti, ko bo minilo leto ali več. No, pa kar preverimo, kako se drži Aleš. Še vedno marljivo vadi in skrbi za zdravo prehrano?

Septembra bo dočakal operacijo kože. foto: Osebni arhiv

Aleš je še vedno aktiven kot poprej, pohvali pa se lahko tudi z vzdrževanimi kilogrami. Po osvojenem cilju slednji niso narasli, kar gre seveda pripisati njegovi vztrajnosti. »Malo sem spremenil vadbe. Sedaj treniram petkrat na teden, medtem ko vikend namenjam regeneraciji - se pa podam na kakšen sprehod. Kardio vadb ne opravljam več v fitnesu, ampak zunaj na kolesu. Glede hrane, lahko povem, da še vedno ostaja ista,« pokima Aleš in veselo doda, da se pripravlja na operacijo kože, ki se bo zgodila v prvi polovici meseca septembra. »Z julijem začnem že z dieto, ker je pomembno, da bom imel čim manj maščobe okoli trebuha.«

Še vedno ostaja akriven.

Še vedno ostaja akriven. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Jože Ržen ostal sam?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Jože Ržen ostal sam?
naslednji članek
Delovna akcija: Dalijina izpoved ganila Slovenijo
Svet slavnih
Delovna akcija: Dalijina izpoved ganila Slovenijo