uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

POR1703033Z-zzswe5174 Reporter.si

Poslanec SAB: Novinarji so spravili ven, da bom ...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Irena Drozg premočna, da bi jo zlomile laži
| V.M.

Irena Drozg premočna, da bi jo zlomile laži

Irena Dozg, POP TV

'Vedno se vprašaj, kako bi se ti počutil, če bi ti nekdo govoril, kar ti govoriš drugim,' je Irena Drozg potrkala na vest vsem tistim, ki jo brezvestno žalijo, pa četudi je v resnici ne poznajo.

Biti znan obraz ni ravno lahko, zlasti ne v času družbenih omrežij, kjer kraljujejo spletni nestrpneži. Kako boleč je lahko sovražni govor za akterje resničnostnih šovov, je na lastni koži okusila tudi Irena Drozg iz oddaje Ljubezen po domače. Slednjo so med zobe vzeli gledalci, ki radi izrazijo svoje mnenje na spletu, kar je Irena kot kaže zasledila. Ob prebiranju komentarjev vedri Primorki kakopak ni bilo toplo pri srcu, zato je sklenila, da na Facebooku zapiše nekaj besed. Takole pravi …

»Priznam, da nikoli nisem bila lepotica, da sem že stara, gubasta (če bi imela 45 kg več, bi bila dosti manj), sem pa zdrava in ŽIVA. Kdo ve, če bo kakšna mladenka, ki misli, da bo večno mlada, dočakala moja leta v taki obliki kot jaz. Mogoče mislijo, da me žalijo, vendar to delajo samo sebi. Nikoli ne bi mogla uporabiti takih besed na komerkoli. To je njihov karakter, ne moj. Komentira pa lahko vsak, vendar tudi tu naj bi vladal bonton. Laž zame ni odkritost. Primitivnost pa tudi ni lepa čednost,« je na družabnem omrežju javno podala svoj pogled na situacijo Irena.