natalija-verboten-jpg Odkrito.si

Natalija Verboten spregovorila o lepotni operaciji...

challe 1 Svet24.si

Challe Salle ujet z nekdanjo teniško igralko

Zapestnica ljubezni Petisvet.si

Rožnati kremen nam v življenje lahko prikliče ...

Jago, Peter Rančigaj Svet24.si

Ganljiv zapis slovenskega policista: Bil sem ...

Tanja Žagar Svet24.si

Foto: Tanja Žagar pokazala zavidanja vredno ...

andrej rebula Njena.si

Plesalec šova Zvezde plešejo v veselem ...

Miloš Mišo Stevanović Njena.si

Znan Slovenec po desetih letih poročil srčno ...

Irena Drozg premočna, da bi jo zlomile laži
| V.M.

Irena Drozg premočna, da bi jo zlomile laži

Irena Dozg, POP TV

'Vedno se vprašaj, kako bi se ti počutil, če bi ti nekdo govoril, kar ti govoriš drugim,' je Irena Drozg potrkala na vest vsem tistim, ki jo brezvestno žalijo, pa četudi je v resnici ne poznajo.

Biti znan obraz ni ravno lahko, zlasti ne v času družbenih omrežij, kjer kraljujejo spletni nestrpneži. Kako boleč je lahko sovražni govor za akterje resničnostnih šovov, je na lastni koži okusila tudi Irena Drozg iz oddaje Ljubezen po domače. Slednjo so med zobe vzeli gledalci, ki radi izrazijo svoje mnenje na spletu, kar je Irena kot kaže zasledila. Ob prebiranju komentarjev vedri Primorki kakopak ni bilo toplo pri srcu, zato je sklenila, da na Facebooku zapiše nekaj besed. Takole pravi …

»Priznam, da nikoli nisem bila lepotica, da sem že stara, gubasta (če bi imela 45 kg več, bi bila dosti manj), sem pa zdrava in ŽIVA. Kdo ve, če bo kakšna mladenka, ki misli, da bo večno mlada, dočakala moja leta v taki obliki kot jaz. Mogoče mislijo, da me žalijo, vendar to delajo samo sebi. Nikoli ne bi mogla uporabiti takih besed na komerkoli. To je njihov karakter, ne moj. Komentira pa lahko vsak, vendar tudi tu naj bi vladal bonton. Laž zame ni odkritost. Primitivnost pa tudi ni lepa čednost,« je na družabnem omrežju javno podala svoj pogled na situacijo Irena.