stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Irena Drozg premočna, da bi jo zlomile laži

9. 6. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
irena

Irena Dozg foto: POP TV

'Vedno se vprašaj, kako bi se ti počutil, če bi ti nekdo govoril, kar ti govoriš drugim,' je Irena Drozg potrkala na vest vsem tistim, ki jo brezvestno žalijo, pa četudi je v resnici ne poznajo.

Biti znan obraz ni ravno lahko, zlasti ne v času družbenih omrežij, kjer kraljujejo spletni nestrpneži. Kako boleč je lahko sovražni govor za akterje resničnostnih šovov, je na lastni koži okusila tudi Irena Drozg iz oddaje Ljubezen po domače. Slednjo so med zobe vzeli gledalci, ki radi izrazijo svoje mnenje na spletu, kar je Irena kot kaže zasledila. Ob prebiranju komentarjev vedri Primorki kakopak ni bilo toplo pri srcu, zato je sklenila, da na Facebooku zapiše nekaj besed. Takole pravi …

»Priznam, da nikoli nisem bila lepotica, da sem že stara, gubasta (če bi imela 45 kg več, bi bila dosti manj), sem pa zdrava in ŽIVA. Kdo ve, če bo kakšna mladenka, ki misli, da bo večno mlada, dočakala moja leta v taki obliki kot jaz. Mogoče mislijo, da me žalijo, vendar to delajo samo sebi. Nikoli ne bi mogla uporabiti takih besed na komerkoli. To je njihov karakter, ne moj. Komentira pa lahko vsak, vendar tudi tu naj bi vladal bonton. Laž zame ni odkritost. Primitivnost pa tudi ni lepa čednost,« je na družabnem omrežju javno podala svoj pogled na situacijo Irena.

prejšnji članek
Sanjski dopust Luke in Anamarie
Svet slavnih
Sanjski dopust Luke in Anamarie
naslednji članek
Dnevni horoskop: Dosegli boste svoje
Horoskop
Dnevni horoskop: Dosegli boste svoje