tovornjakar
Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila droga

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Reka ljubezni: Dejanove skrivnosti razkrilo bivše dekle

13. 6. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
miha rodman 2

Kaj skriva Dejan? foto: Pop TV

Da Dejan iz Reke ljubezni v resnici ni pozitiven lik, smo se že lahko prepričali. Vse njegove skrivnosti bodo na plan privrele v naslednjih delih priljubljene serije.

Tudi ustvarjalci serije so nam priznali, da ima Dejan za seboj zelo neprijetno preteklost. V bodoče bo s svojimi dejanji večkrat dokazal, da se za njegovim nasmehom skrivajo slabi nameni. Tako kot je v mladih letih v tujino zvabil Petro, si sedaj prizadeva, da bi se prek meje odpravil z Ireno. Čemu, kakšni so njegovi plani?

Da ima mladenič finančne težave, smo že lahko videli, a prav tu se obeta še dodaten zaplet. Potem ko bo iz Irenine sobe čudežno izginil denar za Zalino potovanje v Ameriko, se bo seriji pridružil nov lik, ki bo odstrl tančnico skrivnosti. Pojavila se bo namreč Katarina, Dejanovo nekdanje dekle, ki bo ključna pri razpletanju resnice. Petri bo namreč uspelo izvedeni, kakšna je njuna preteklost, kar bo razjasnilo Dejanovo nenavadno vedenje. O svojih skrivnostih bo v naslednjem tednu spregovoril tudi Dejan, izpovedal se bo namreč Vidi in ji vse priznal. Z njim bo poskušala obračunati Petra, ki ga bo soočila z informacijami iz preteklosti, nato pa o vsem skupaj obvestila tudi Roka in ga seznanila z Dejanovimi skrivnostmi.

Huh, tole bo pa še zelo napeto, kajne?

Miha Rodman je kot Dejan v seriji Reka ljubezni s svojim humorjem in sproščenostjo v hišo Slakovih vnesel svež veter.

Miha Rodman je kot Dejan v seriji Reka ljubezni s svojim humorjem in sproščenostjo v hišo Slakovih vnesel svež veter. foto: Matjaž Očko

prejšnji članek
Novopečeni očka Isaac doživel neverjetno presenečenje
Svet slavnih
Novopečeni očka Isaac doživel neverjetno presenečenje
naslednji članek
Ana Maria zaradi sinka vitka in lepša kot kdajkoli prej
Svet slavnih
Ana Maria zaradi sinka vitka in lepša kot kdajkoli prej