uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

vege alya - MJP Svet24.si

FOTO: Znani Slovenci, ki ne jejo mesa

POR1703033Z-zzswe5174 Reporter.si

Poslanec SAB: Novinarji so spravili ven, da bom ...

nevihta-dennis, poplave, wales Svet24.si

FOTO: Razglasili rdeči alarm, Wales in deli ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo
| Vesna Meško

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Marko in njegova Nataša, Osebni arhiv

Marku Posavcu se je življenje obrnilo na glavo. Še preden se je zaključilo snemanje šova Ljubezen po domače, je namreč spoznal žensko, v katero se je zaljubil do neba. Za naš portal nam je razkril svojo srčno damo in nam zaupal njuno ljubezensko zgodbo.

Potem ko je Darja Tomažin sprejela odločitev, da na romantično potovanje popelje Marka Posavca, je sledil zasuk dogodkov, ki ga ni nihče pričakoval. V obdobju pred drugim delom snemanja, ko je Darjo in Marka čakalo še romantično potovanje, je namreč slednji spoznal simpatično Natašo.

In tedaj se je zgodilo, Amorjeva puščica ju je zadela naravnost v srce in navkljub težki situaciji je bilo obema jasno, da tako globoke energijske povezanosti preprosto ne smeta zanikati in morebitni lepi prihodnosti z obžalovanjem pomahati v slovo. Danes nam tako Marko s ponosom predstavlja svojo srčno damo, o kateri govori z ljubeznijo in velikim spoštovanjem.

Foto: Osebni arhiv - Markovo srce je osvojila simpatična Nataša.

Markova in Natašina ljubezenska zgodba

Nemara vas zanima, kako sta se Marko in Nataša sploh spoznala. Simpatični Ljubljančan nam pove, da so ju seznanili skupni prijatelji in sicer na številnih sprejemih, ki so se odvili po koncu snemanja oddaje Ljubezen po domače. »Že od prvega trenutka, ko sva se srečala, sva začutila neizmerno naklonjenost in energijo - kemijo ki je bila skupna. V zelo kratkem času sva veliko stvari doživela in ugotovila, da se ujameva v številnih skupnih interesih,« pove Marko in nam s posebnim žarom v očeh zaupa, kako čudovita ženska je njegova draga.

»Nataša je velika prijateljica in občutljiva duša pripravljena v vsaki situaciji reševat ljudi, ki so ji prirasli k srcu. Postala sva velika zaupnika in vem, da je pred nama lepa prihodnost. Je pa res, da vsak izmed naju potrebuje čas, da najino skupno prihodnost uspešno zgradiva.«

V ljubezni nemara res ni dobro hiteti in prehitevati. Pa vendar, se zaljubljenca vidita skupaj v prihajajočih letih? »Veliko se pogovarjava in razmišljava o najini skupni prihodnosti. Želim si, da najino tesno prijateljstvo traja in preraste v močno ljubezen,« prizna Marko, ki seveda spremlja resničnostno oddajo, ki se to pomlad odvija na malih ekranih. Čeprav smo ga gledalci, med katerimi je tudi Nataša, videli v vlogi snubca Darje Tomažin, oba na celotno izkušnjo gledata zelo prizemljeno.

»Čas v katerem je med nama preskočila iskrica je istočasno močno vplival tudi na dogajanje v priljubljenem šovu Ljubezen po domače. Nataša moje sodelovanje v oddaji razloži z nasmeškom in poudari,da sem se odlično znašel v vsaki situaciji,« nam za konec zaupa naš sogovornik, ki je minuli konec tedna na Darjini kmetiji slavil okroglih 50. let.