uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle
| Vesna Meško

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

Miha Božič iz Krškega., POP TV

Miha Božič je želel sodelovanje v oddaji Ljubezen po domače zaključiti pošteno, brez sprenevedanj in lažnih obljub. Tekom pogovora o razlogih za takšno odločitev, nam je razkril, da je v njegovo življenje stopilo posebno dekle.

Junak podeželja Miha Božič je dokazal, da ni le prijazen, spoštljiv in olikan moški, pač pa tudi zelo pošten človek. Od njegovih vrednot ga niso odvrnile niti kamere, odločil se je namreč, da bo ostal zvest svojim načelom.

Izbral ni nobene …

Medtem ko so drugi junaki podeželja sprejeli odločitev, določili končno izbranko in se odpravili na romantični izlet, četudi so vedeli, da pod roko niso pospremili boljše polovice, s katero bi si lahko ustvarili prihodnost, je Miha ravnal povsem drugače. V sinočnji oddaji je presenetil z odločitvijo, da ne bo izbral nobene, tako Anico, kot Barbaro je namreč tekom zasebnega pogovora spoštljivo zavrnil.

Foto: POP TV - Miha Božič iz Krškega.

Miha, zakaj ste ravnali drugače, kot drugi junaki podeželja? »Tudi drugi niso našli boljše polovice, vendar so vseeno šli na romantični izlet. Meni pa se preprosto ni zdelo pošteno do deklet, da bi ju zavajal in jima dajal lažno upanje. Zato sem se odločil, da zaključim že pri zadnjem izbiranju. Mislim, da sem ju na ta način vseeno manj prizadel,« je pojasnil 31-letnik, ki je na to temo po oddaji prejel kar nekaj vprašanj gledalcev.

Miha po snemanju našel srečo

Miha tako v resničnostni oddaji ni našel ljubezni, se mu pa je, kot kaže, sreča nasmehnila kasneje. Med klepetom nam je namreč zaupal, da je v njegovo življenje stopilo posebno dekle. »Po koncu snemanja oddaje sem spoznal zelo posebno dekle, ki ima posebno mesto pri meni, vendar je ne mislim izpostavljati,« je skrivnostno zaključil simpatičen Krčan.