franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skupina Poskočni predstavlja poletno uspešnico 'Zagorijo solze'

2. 7. 2019; 10.00
Avtor: Promocijsko sporočilo
solze

''Video zgodba je nekaj najboljšega, kar smo posneli v svoji karieri," pravi Dejan Krajnc. foto: Youtube

Po veliki uspešnici 'Hulapalu', ki na Youtube beleži že več kot pol milijona ogledov, fantje ne počivajo na lovorikah.

Po dobrih treh mesecih je tukaj že nova, še bolj udarna skladba, na katero bodo lahko množice mladih skakale in prepevale na prihajajočih poletnih nastopih po vsej Sloveniji.

'Zagorijo solze' je naslov nove uspešnice izredno popularnih Poskočnih.

Dejan, Martin, Joži, Lovro in Nejc so povezana ekipa prijateljev, ki jih druži izredno močna vez z glasbo, zato vselej poskrbijo, da je vsak izdelek maksimalno dobro narejen. Tudi tokrat niso nič prepustili naključju.

''Pesem in zgodba sta res močni. Že samo stavek 'zagorijo solze, ko te vidim' pove vse; ko nekdo, ki je del tebe zapusti tvoje življenje - si pač obupan. Obup pa lahko zdraviš z energijskim odklopom. To se lepo sliši v pesmi, saj je slednja hitra, udarna, moderna, prav tako besedilo in zgodba videospota, v kateri so barve tiste, ki na koncu zmagajo. Barve ljubezni namreč,'' je o novi skladbi povedal pevec skupine Dejan Krajnc in še z nasmeškom dodal: ''Bend je naše življenje; in včasih najbolj zvesta ljubezen in razmerje v katerem sem kdaj bil.''

Pod pesem se podpisuje en najbolj iskanih avtorjev pri nas, Rok Lunaček, za produkcijo pa je poskrbel Blaž Hribar.

Rok Lunaček je o sodelovanju s Poskočnimi povedal: ''Vse moje pesmi imam rad, a na tole skladbo sem še posebej ponosen. Morda še toliko bolj zato, ker sem z Dejanom in s celim bendom vzpostavil en res pristen odnos. To se ne zgodi povsod in vedno. Priznam; sem izredno čustveno vpleten v to skladbo in bilo mi je v čast sodelovat z njimi. Res so profesionalci in izredna ekipa ter Ljudje.''

Videoprodukcijo so Poskočni zaupali mladi in zagnani ekipi Globus records, ki se v zadnjem času vse bolj uveljavlja z izredno subtilnimi in kvalitetnimi videospoti. 'Zagorijo solze' je tako nekaj, kar v Sloveniji ne vidimo vsak dan in res nekaj posebnega.

''Video zgodba je nekaj najboljšega, kar smo posneli v svoji karieri. Snemali smo tri dni, od tega dva dni v Bohinju, en dan pa smo ''švicali'' v studiu, kjer sem tudi ''poletel''. Izredno dobro vzdušje je bilo ves čas in ne dvomim, da 'Zagorijo solze' in končni rezultat ljudem ne bi bil všeč,'' je še o svoji snemalni izkušnji povedal Dejan.

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Naredite nekaj novega, ne omahujte!
Horoskop
Dnevni horoskop: Naredite nekaj novega, ne omahujte!
naslednji članek
Skupina Šank Rock s pesmijo Dvigni pogled na lestvici najbolj predvajanih
Svet slavnih
Skupina Šank Rock s pesmijo Dvigni pogled na lestvici najbolj predvajanih