Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska voditelja v oblačilih »letela« v ledeno mrzlo vodo

8. 7. 2019; 07.30
Avtor: PR
radioantena
Ekipa Anteninega zajtrka na Hitradiu Antena je že navsezgodaj zjutraj poskrbela za mokro presenečenje, ki je udarilo kot »strela z jasnega«.

Sploh za voditelja Matica Hercega, ki je tisti »srečnež«, ki more dva tedna opravljati nenavadne in bizarne izzive v oviru akcije Axe Ice chill izziv.

Voditelji Jean Frbežar, Sebastijan Cegnar in Jerica Zupan so v oddaji Maticu naročili, da si sleče srajco in iz hlač vzame telefon. Nato so ga napotili na parkirišče pred radio, kjer ga je že čakal manjši bazen, ob njem pa dve hladilni torbi polni ledu. »Matic, v tej ledeno mrzli vodi se moraš namakati, zraven peti gverilski cover Lublana in imeti izraz na obrazu, kot da resnično uživaš,« mu je razložila Jerica in ga kar v kratkih hlačah pospremila v bazen.

V videoposnetku si lahko pogledate kako je Matic užival v ledeno mrzli osvežitvi, po koncu izziva pa je delil svojo izkušnjo. »Bilo je izredno neprijetno, ker je bila res ledena voda. Najtežje je postalo, ko so me začeli polivati še po glavi. Zunaj še ni bilo tako vroče, da bi rekel, da mi je res prijala taka osvežitev,« je v smehu dejal Matic in poskrbel za presenečenje oziroma preobrat. Stekel je za Jerico, jo ulovil in »vrgel« v bazen. »Želel sem ji vrniti milo za drago, saj me je med petjem Lublane ves čas dražila,« je nagajivo dejal radijec. Poglejte si video posnetka, ki sta poskrbela za dozo smeha in dobre volje med voditelji in njihovimi sodelavci.

prejšnji članek
Leo Sirk po nastopu odpeljali na urgenco
Svet slavnih
Leo Sirk po nastopu odpeljali na urgenco
naslednji članek
Darja Tomažin spet zaljubljena
Svet slavnih
Darja Tomažin spet zaljubljena