Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kam slavna trenerka vlaga svoj čas?

16. 7. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
Natasa Gorenc5

Nataša Gorenc foto: Dušan Dikič Lajovic

Osebna trenerka Nataša Gorenc ima za seboj nemalo življenjskih izkušenj, tekom katerih se je naučila in na lastni koži okusila, čemu je smotrno namenjati svoj čas. Takole pravi …

Nataša Gorenc se rada zazre vase, razmišlja o modrosti življenja in odkriva spoznanja, ki ji dajejo globino. Zdi se, da so lovke izkoriščevalcev presegle njeno potrpežljivost, slednjim ne namerava več namenjati časa – je pa slavna trenerka spletnim prijateljem postregla z modrim zapisom, tekom katerega je nanizala ugotovitve, kam je po njenem mnenju smotrno vlagati čas.

Zapis objavljamo v celoti:

4 zadeve, v katere definitivno vlagati svoj čas?

V gibanje. Ko je gibanje del tebe, del tvoje identitete, potem niti ne razmišljaš preveč ... potem greš, da dobiš svojo dozo gibanja, svojo dozo sreče, svojo dozo zdravja. Med gibanjem prideš do marsikatere rešitve. Do premikov v glavi, do pozitivne samopodobe.

V odnose. Družino, otroke. Ne pa v katerekoli. Tiste, ki sam hočeš. Takšne, ki te polnijo in radostijo. Ljubeče. Ne v tiste, kamor bi te ljudje radi potegnili. Iz sebičnih interesov. Zaradi svojih nesigurnosti, da jim dvigaš ego. Enostranske odnose. Kjer samo daješ. Spomni se samo tistih pijačk ali kavic, kjer je tvoj občutek izžetosti tak, kot bi čezte zapeljal traktor. Ali to res potrebuješ?

V svoj posel. Za primerno ceno. Čas je denar. Še vedno me presenečajo sporočila, kjer neznanci pričakujejo, da jim pišem zastonj programe in jedilnike, delim zastonj nasvete. Ali pa idejam, da bi kakšen dan prišli malo potrenirat zraven mene. Kot da rabim družbo! Če že, si jo bom sama našla! Najmanj bo to nekdo, ki ne ceni mojega dela in se nesramno štuli zraven!

V izobraževanje, branje knjig. Kakorkoli poskušam najti 'luknjo', da kaj preberem, se kaj novega naučim ... Znanje ti da širino, kjer ni prostora za samovšečnost in aroganco, ampak za odkrivanje novih resnic. Kaj pravite vi?

prejšnji članek
Takole je po več kot 30-ih letih smučala na vodi!
Svet slavnih
Takole je po več kot 30-ih letih smučala na vodi!
naslednji članek
Kdo je napadel Tanjo Ribič?
Svet slavnih
Kdo je napadel Tanjo Ribič?