nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jeff Bezos z novo ljubeznijo na Wimbledonu

17. 7. 2019; 09.00
Avtor: T. J.
jeff bezos

Jeff Bezos in Lauren Sánchez foto: Profimedia

Čeprav je od ločitve Jeffa Bezosa minilo le nekaj mesecev, se je najbogatejši človek na svetu v javnosti že pojavil z novo žensko.

Nedeljski moški finale teniškega turnirja v Wimbledonu je bil prava senzacija. Pa ne le zato, ker se je fantastični obračun 32-letnega Srba Novaka Đokovića in 37-letnega Švicarja Rogerja Federerja v zgodovino vpisal kot najdaljši finale v zgodovini odprtega prvenstva Anglije, ampak tudi zato, ker se je na tribunah kar trlo slavnih obrazov. Eden od njih je bil 55-letni ameriški poslovnež Jeff Bezos, ustanovitelj podjetja Amazon, ki se je spektakla udeležil s svojo novo življenjsko sopotnico, 49-letno ameriško televizijsko voditeljico Lauren Sánchez. Zaljubljenca sta se v kraljevi loži očitno počutila zelo prijetno in predvsem sproščeno. Najbogatejši človek na svetu, ki ima pod palcem kar 165,4 milijarde dolarjev, in njegova draga sta si namreč vedno znova nekaj šepetala v uho, se smejala in si izmenjevala nežnosti.

Jeff in njegova nekdanja žena, 49-letna romanopiska MacKenzie Bezos, ki sta se do oltarja sprehodila leta 1994 in imata štiri posvojene otroke s Kitajske, sta januarja na Twitteru naznanila, da se ločujeta. Ločitev, ki je postala uradna aprila, je Jeffa drago stala, saj je moral svoji nekdanji ženi prepustiti 25 odstotkov delnic Amazona, vrednih kar 35,6 milijarde ameriških zelencev. S tem je MacKenzie postala tretja najbogatejša ženska na svetu.   

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Pazite, kaj boste danes govorili!
Horoskop
Dnevni horoskop: Pazite, kaj boste danes govorili!
naslednji članek
Poletni užitek Boštjana Romiha
Svet slavnih
Poletni užitek Boštjana Romiha