janez janša Dobra karma

Janez Janša: hladen je le na videz, v resnici ...

modrijani blaž švab veseljak Svet24.si

Blaž Švab dobil sina?

Screenshot 2020-02-23 at 17.43.50 Reporter.si

Zakulisje koruzne koalicije: zakaj bodoči ...

Sneg, Ljubljana, pluženje, 2018 Svet24.si

Zima še ni rekla zadnje: meja sneženja do ...

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja držal obljubo in poskrbel za škandal

iva Njena.si

Sanjski moški: Ivo bi danes redki prepoznali

Tako so zapili Hafnerjevo Tino!
| V.M.

Tako so zapili Hafnerjevo Tino!

Jaka in Gašper Hafner, M24

Da sta Ana in Jaka postala starša, ni odmevalo le okrog Hafnerjeve domačije. Se je pa prav tam v čast pogumni mamici in mali princeski Tini odvila zabava, na kateri so najmlajšo članico Hafnerjeve družine pošteno zapili.

Dan po druženju smo poklepetali s stricem Gašperjem, ki nam je s simpatično hripavim glasom povedal, da je bilo zelo veselo. »Doma smo zastavili, pred hišo smo postavil klopi in 'gasa', se je jedlo in pilo v potokih,« se je hahljal novopečeni stric, ki je bratovi hčerki nazdravil, kot pravi, v družbi najbližjih.

Torej ste slavili v ožjem krogu? - smo ga radovedno pobarali, nakar nas je nasmejal s simpatičnim odgovorom: »No, ja, z ljudmi, s katerimi se največ družimo, kakšnih 100 smo jih povabili.« Na Tinino rojstvo tako še zdaleč ni nazdravljala peščica ljudi. Hafnerji namreč veljajo za sila priljubljeno družino, a da bo jasno, ne zaradi tega, ker sta bila simpatična brata udeleženca resničnostnega šova. Okrog njih je pač že od nekdaj zelo veselo, fanta sta namreč preprosta, zabavna in srčna.

Čeprav smo ju spremljali na malih zaslonih, jima za slavo ni prav nič mar, raje svoj čas posvečata realnemu življenju in se ne obremenjujeta z virtualnim svetom, kjer so na njun račun mleli mnogi spletni jeziki …