900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako so zapili Hafnerjevo Tino!

18. 7. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
resnicnostni sovi hafner foto marko vavpotic m24.si

Jaka in Gašper Hafner foto: M24

Da sta Ana in Jaka postala starša, ni odmevalo le okrog Hafnerjeve domačije. Se je pa prav tam v čast pogumni mamici in mali princeski Tini odvila zabava, na kateri so najmlajšo članico Hafnerjeve družine pošteno zapili.

Dan po druženju smo poklepetali s stricem Gašperjem, ki nam je s simpatično hripavim glasom povedal, da je bilo zelo veselo. »Doma smo zastavili, pred hišo smo postavil klopi in 'gasa', se je jedlo in pilo v potokih,« se je hahljal novopečeni stric, ki je bratovi hčerki nazdravil, kot pravi, v družbi najbližjih.

Torej ste slavili v ožjem krogu? - smo ga radovedno pobarali, nakar nas je nasmejal s simpatičnim odgovorom: »No, ja, z ljudmi, s katerimi se največ družimo, kakšnih 100 smo jih povabili.« Na Tinino rojstvo tako še zdaleč ni nazdravljala peščica ljudi. Hafnerji namreč veljajo za sila priljubljeno družino, a da bo jasno, ne zaradi tega, ker sta bila simpatična brata udeleženca resničnostnega šova. Okrog njih je pač že od nekdaj zelo veselo, fanta sta namreč preprosta, zabavna in srčna.

Čeprav smo ju spremljali na malih zaslonih, jima za slavo ni prav nič mar, raje svoj čas posvečata realnemu življenju in se ne obremenjujeta z virtualnim svetom, kjer so na njun račun mleli mnogi spletni jeziki …

Ana je povila deklico Tino.

Ana je povila deklico Tino. foto: POP TV

prejšnji članek
Loserka Pia se bo poročila
Svet slavnih
Loserka Pia se bo poročila
naslednji članek
Dnevni horoskop: Pazite, kaj boste danes govorili!
Horoskop
Dnevni horoskop: Pazite, kaj boste danes govorili!
#nasazenazenska
nasazenazenska