meghan markle, kraljica elizabeta II Svet24.si

Elizabeta II. noče slišati o princu Harryju in ...

Rod Stewart Svet24.si

Zvezdnik skrivaj premagal raka

vesolje horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: ne bo šlo ne za kazen ne za ...

predvidevanje, torek 24.9.2019 Svet24.si

Ohladitev blizu, na obzorju pa že nov preobrat

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

gregor horvat prej potem Njena.si

Loser Gregor na skrivaj izklesal telo!

vatroslav in valentina Njena.si

Vatroslav in Valentina poročena, rodila se jima ...

Tako so zapili Hafnerjevo Tino!
| V.M.

Tako so zapili Hafnerjevo Tino!

Jaka in Gašper Hafner, M24

Da sta Ana in Jaka postala starša, ni odmevalo le okrog Hafnerjeve domačije. Se je pa prav tam v čast pogumni mamici in mali princeski Tini odvila zabava, na kateri so najmlajšo članico Hafnerjeve družine pošteno zapili.

Dan po druženju smo poklepetali s stricem Gašperjem, ki nam je s simpatično hripavim glasom povedal, da je bilo zelo veselo. »Doma smo zastavili, pred hišo smo postavil klopi in 'gasa', se je jedlo in pilo v potokih,« se je hahljal novopečeni stric, ki je bratovi hčerki nazdravil, kot pravi, v družbi najbližjih.

Torej ste slavili v ožjem krogu? - smo ga radovedno pobarali, nakar nas je nasmejal s simpatičnim odgovorom: »No, ja, z ljudmi, s katerimi se največ družimo, kakšnih 100 smo jih povabili.« Na Tinino rojstvo tako še zdaleč ni nazdravljala peščica ljudi. Hafnerji namreč veljajo za sila priljubljeno družino, a da bo jasno, ne zaradi tega, ker sta bila simpatična brata udeleženca resničnostnega šova. Okrog njih je pač že od nekdaj zelo veselo, fanta sta namreč preprosta, zabavna in srčna.

Čeprav smo ju spremljali na malih zaslonih, jima za slavo ni prav nič mar, raje svoj čas posvečata realnemu življenju in se ne obremenjujeta z virtualnim svetom, kjer so na njun račun mleli mnogi spletni jeziki …