Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vrača se Opravljivka

19. 7. 2019; 07.30
Avtor: B.P.
profimedia-0098857980

Serija Opravljivka foto: Profimedia

Ste pogrešali modne podvige njujorških najstnikov?

Ste pogrešali Opravljivko (Gossip Girl) in modne podvige njenih glavnih junakov, bogatih njujorških najstnikov? Bi si želeli sodobnejšo serijo, da bi lahko občudovali novejše modne trende? Vaša želja je uslišana. Ena najbolj priljubljenih serij s konca 2000-ih, v kateri so blesteli Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford in Ed Westwick, se namreč vrača na male zaslone v novi preobleki, kar pomeni, da bomo spet lahko uživali v stilskih izzivih njenih junakinj in junakov. Serijo, ki je nastala po knjigi Cecily von Ziegesar, bodo predvajali na HBO Max, za začetek pa so posneli deset epizod. 

Blake Lively kot Serena foto: Profimedia

Ni znano, kakšna bo vsebina, niti kdaj bo premiera, znano je le, da se bo zgodba odvijala osem let zatem, ko je mrknila sočna spletna stran Opravljivka in ko je bilo razkrito, da je od vseh možnih prav Dan Badgley tisti, ki jo je pisal. Nova generacija najstnikov iz privatne šole na Upper East Sidu bo postala tarča nove Opravljivke. ‘’Prestižna serija se bo ukvarjala s tem, koliko so se družabni mediji in sam New York spremenili v vmesnih letih’’, so zapisali ustvarjalci.

Leighton Meester kot Blair foto: Profimedia

Serija Opravljivka, ki se je predvajala med leti 2007 do 2012, je sprožila nekaj resnih (in z današnjega vidika tudi precej vprašljivih) modnih trendov, obenem pa njenim igralcem utrla pot med zvezde.

Blake Lively je zahvaljujoč seriji postala modna ikona foto: Profimedia

prejšnji članek
Luko Basija je doletela neverjetna sreča
Svet slavnih
Luko Basija je doletela neverjetna sreča
naslednji članek
Jasna Kuljaj navdušuje v kopalkah
Svet slavnih
Jasna Kuljaj navdušuje v kopalkah