IMG_2029 Odkrito.si

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 23. avgusta

sladoled uvodna Svet24.si

Za vsak astrološki znak drugačna ohladitev

reševanje jamarja Svet24.si

FOTO: Padajoče kamenje jamarju prebilo čelado, ...

rakun v avtomatu Svet24.si

FOTO: Nekdo je ropal avtomat za prigrizke, ...

nikolina4 Njena.si

Vse za dober šov: Nikolina pretentala družino in...

fatalni 7 Njena.si

Jan Plestenjak sporočil žalostno novico

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje preveč zares
| A.K.

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje preveč zares

Tanja Postružnik, POP TV

Ljubezen je našla, ko je ni iskala, še manj pa pričakovala.

Voditeljica romantične resničnostne oddaje Ljubezen po domače, Tanja Postružnik Koren se je začasno poslovila od televizijskih ekranov. Ljubezen po domače pa se nadaljuje! Trenutno so ravno sredi snemanja novih oddaj 4. sezone. Sama ima to srečo, da je ljubezen našla že pred leti. Bila je je ljubezen na prvi pogled, ko jo ni niti najmanj pričakovala. “Bilo je lepo, a kaj več od tega ne bom razpravljala. Vsak ima svojo zgodbo, vsak tiste trenutke preskoka iskric in kako že pravi Vesna (2. sezona LPD) - metuljčki gor - dol. :),” je skrivnostna lepa voditeljica. In kaj je zanjo prava ljubezen?

“Prava ljubezen se ne ustraši, ne zbeži, ne laže, ne taji, ne vara, ni preračunljiva in nima veze z zakonskim ali starševskim s.p. ali d.o.o. Je več od tega, dosti več.”

Sicer pa s partnerjem vodita tudi več adrenalinskih parkov po Sloveniji in v tujini. Oba s soprogom namreč delata v družinskem podjetju, ki se ukvarja z gradnjo in oskrbovanjem adrenalinskih parkov, kar ji je pisano na kožo, saj uživa v adrenalinskih podvigih. 

Njeno življensko vodilo pa se glasi: “Vrhovi in doline, ki jih premagujemo, so samo prelomne točke, saj življenje ni premica, zato ničesar ni vredno jemati preveč zares - ne takrat, ko si na vrhu, in ne takrat, ko si na dnu.” Tanjo in Ljubezen po domače bomo lahko ponovno spremljali naslednjo pomlad.