atomik harmonik Dobra karma

Špelca iz Atomik Harmonik – po neuspešnih ...

meghan markle_kate middleton Svet24.si

Oseba, ki je prizadela Kate Middleton, povezana z ...

jansa-pl Reporter.si

Kdo so obiskovalci kabineta predsednika vlade ...

bohinj-jezero_bobo_25.12.16 Svet24.si

Na Forbsovi lestvici 20 najbolj varnih evropskih ...

ILU20200504_X7R4531 Necenzurirano

Orbanov oligarh kupuje slovensko državno ...

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Rebeka Dremelj Njena.si

Takšna je bila Rebeka Dremelj pred več kot 30 ...

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje preveč zares
| A.K.

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje preveč zares

Tanja Postružnik, POP TV

Ljubezen je našla, ko je ni iskala, še manj pa pričakovala.

Voditeljica romantične resničnostne oddaje Ljubezen po domače, Tanja Postružnik Koren se je začasno poslovila od televizijskih ekranov. Ljubezen po domače pa se nadaljuje! Trenutno so ravno sredi snemanja novih oddaj 4. sezone. Sama ima to srečo, da je ljubezen našla že pred leti. Bila je je ljubezen na prvi pogled, ko jo ni niti najmanj pričakovala. “Bilo je lepo, a kaj več od tega ne bom razpravljala. Vsak ima svojo zgodbo, vsak tiste trenutke preskoka iskric in kako že pravi Vesna (2. sezona LPD) - metuljčki gor - dol. :),” je skrivnostna lepa voditeljica. In kaj je zanjo prava ljubezen?

“Prava ljubezen se ne ustraši, ne zbeži, ne laže, ne taji, ne vara, ni preračunljiva in nima veze z zakonskim ali starševskim s.p. ali d.o.o. Je več od tega, dosti več.”

Sicer pa s partnerjem vodita tudi več adrenalinskih parkov po Sloveniji in v tujini. Oba s soprogom namreč delata v družinskem podjetju, ki se ukvarja z gradnjo in oskrbovanjem adrenalinskih parkov, kar ji je pisano na kožo, saj uživa v adrenalinskih podvigih. 

Njeno življensko vodilo pa se glasi: “Vrhovi in doline, ki jih premagujemo, so samo prelomne točke, saj življenje ni premica, zato ničesar ni vredno jemati preveč zares - ne takrat, ko si na vrhu, in ne takrat, ko si na dnu.” Tanjo in Ljubezen po domače bomo lahko ponovno spremljali naslednjo pomlad.