stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

POP TV presenetil z novo voditeljico!

23. 7. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
Maša_Pavoković

Maša Pavoković foto: Promocijski material

Nova sezona oddaje Štartaj, Slovenija! se ne bo več odvijala pod taktirko voditelja Matije Goljarja. Slednjega bo zamenjala simpatična Maša Pavoković.

Na POP TV so predstavili nov voditeljski obraz. 4. sezono priljubljene oddaje Štartaj, Slovenija! bo vodila Maša Pavoković. A kdo je pravzaprav simpatična svetlolaska? Smo jo v preteklosti že srečali na malih zaslonih?

Kot pojasnjujejo pri televizijski hiši, je Maša radijska in televizijska voditeljica, ki je nastopanje pred kamero zamenjala za vrtenje v zakulisju glasbenih projektov. No, pa ne le to, Pavokovićeva je tudi menedžerka in komunikacijska strateginja. »Odločna ženska, ki zna prižigati zvezde in korakati vštric s svetovnimi trendi. Jih ustvarjati in vztrajno držati začrtano smer.«

Maša se novega izziva veseli tudi zaradi tega, ker ji delo na televiziji, zlasti ustvarjanje televizijske oddaje, predstavlja nov izziv. »Veselim se dela s soustvarjalci oddaje in s podjetniki, ki bodo svoje izdelke predstavljali v novi sezoni Štartaj, Slovenija! Dinamika ustvarjanja oddaj splete prav posebno vez, ki ostane tudi, ko se kamere ugasnejo. Rada sem predana projektom, ki jih delam, in neskončno me veseli, da imam možnost izbire, kaj počnem in kdaj. Fleksibilen urnik mi z vsemi plusi in minusi daje svobodo in spodbuja ustvarjalnost. Sem otrok festivalov in najbolj uživam v dobri glasbi in potovanjih. Navdih so mi mladi. Njihova iskrenost in želja po učenju. Spoštujem ljudi, ki znajo v tistem, kar počnejo, poiskati pozitivne stvari, se ne bojijo izzivov in se soočajo s težavami, ker le tako lahko zrastemo,« je za POP TV povedala Maša.

prejšnji članek
Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje preveč zares
Svet slavnih
Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje preveč zares
naslednji članek
Saša in Miha od ganjenosti v solzah
Svet slavnih
Saša in Miha od ganjenosti v solzah