mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Posavec se poslavlja v stilu

25. 7. 2019; 08.30
Avtor: Vesna M
Marko posavec naslovna

Marko Posavec foto: POP TV

Marko Posavec se odpravlja čez lužo, še prej pa si je privoščil morske počitnice. Na dopustu ga prvič spremlja prav poseben prijatelj.

Marko Posavec, ki smo ga spoznali v resničnostni oddaji Ljubezen po domače, se te dni mudi v kampu Medveja, nedaleč od Opatije. Na morske počitnice se je odpravil skupaj s hčerko Aliče, ki se že veseli prihajajoče pustolovščine, na katero se bo odpravila skupaj z očetom.

»Letošnji dopust na Hrvaškem izkoriščamo za polnjenje baterij pred odhodom v Ameriko. Z Aliče nameravava obiskati številna mesta, denimo Los Angeles, San Diego, pa nacionalne parke na poti v San Francisco,« nam pojasni Marko in doda, da je letošnji morski dopust še posebej zanimiv, saj sta s hčerko s seboj vzela tudi psa.

Marko in Aliče foto: Osebni arhiv

»Na morju letos prvič uživa tudi Sven, ki prav simpatično spoznava morsko življenje. Buldogi so sicer zaradi svoje telesne zgradbe večinoma neplavalci, vendar Sven uspešno napreduje v plavalca,« pohvali pasjega prijatelja Marko, ki že vrsto let dopustuje v Medveji, saj ima v tamkajšnjem kampu prikolico.

»S pogoji bivanja v Medveji sem zelo zadovoljen. Je pa res, da je Hemingvejeva plaža zaradi situacije na Hrvaškem letos slabo obiskana. Tudi sicer je letošnji turistični obisk zelo slab na vseh nivojih,« ocenjuje Marko.

Sven okuša morsko življenje.

Sven okuša morsko življenje. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Takole telovadi Indira Ekić
Zdravje
Takole telovadi Indira Ekić
naslednji članek
Petra Pintarič žrtev nepridiprava
Svet slavnih
Petra Pintarič žrtev nepridiprava