stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Petra Pintarič žrtev nepridiprava

25. 7. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
petra

Petra Pintarič v finalni oddaji. foto: Planet TV

Udeleženka shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija je pritegnila pozornost spletnega nepridiprava. Kljub prijavi ni dosegla ničesar.

Petri Pinterič je ob pogledu na sumljiv spletni profil pošteno narasel pritisk. Pod uporabniškim imenom 31-letne Vanesse iz Maribora se je namreč nasmihala njena podoba. Da je na družbenem omrežju Twoo nekdo uporabil lepo število njenih fotografij, jo je obvestil prijatelj, Petra pa se je ob pregledu povezave upravičeno ujezila in javno zarobantila, kdo se je tako grdo poigral na njen račun.

»Kdo si?! Da me fejkaš! Kako si sploh dovoliš vzet moje slike in naredit lažen profil? Vidim, da imajo eni res veliko časa,« je lepa svetlolaska zapisala na družbenem omrežju ter spletne prijatelje poprosila za pomoč pri prijavah lažnega profila.

Pa so ukrepi padli na plodna tla? Petra nam je zaupala, da žal ne. Lažni profil je prijavil njen Facebook prijatelj, ki je registriran na omenjeni strani za druženje in iskanje partnerjev, vendar pa razen avtomatiziranega odgovora nista prejela nobenega dodatnega sporočila. Petra tako ne ve ali belgijsko podjetje Massive Media Match NV resno obravnava prijave in ali lahko sploh pričakuje, da bodo njene fotografije umaknjene. Za enkrat se namreč na družbenem omrežju Twoo še vedno nekdo predstavlja s fotografijami, ki jih je objavila na Facebooku in to kljub prizadevanju Petrinega spletnega prijatelja, ki je nevšečnost vzel resno.

"Naredil sem že pet prijav,  pri čemer sem pojasnil, da gre za lažen profil, ustvarjen z ukradenimi fotografijami. Dodal sem, da dekle na fotografijah želi, da se profil odstrani, ker ni uporabnica njihovih storitev in da gre nenazadnje za krajo indentitete ter kaznivo dejanje. Kljub naštetemu, žal ni učinka," pojasnjuje Petrin spletni kolega.

prejšnji članek
Marko Posavec se poslavlja v stilu
Svet slavnih
Marko Posavec se poslavlja v stilu
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Brutalen napad na domišljavo Ano Paulo
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Brutalen napad na domišljavo Ano Paulo
#nasazenazenska
nasazenazenska