stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vodilni festival stand up komedije v širši regiji se vrača

26. 7. 2019; 10.29
Avtor: Promocijski material
foto2_foto_tomaz_kos
12. izdaja, 6 večerov, 38 komikov iz 10 držav - FESTIVAL PANČ 2019.

PANČ bo med 20. in 25. avgustom že dvanajstič zavzel Ljubljanski grad. Največji pregledni festival samostoječe komedije v širši regiji bo letos še za dan daljši, prinaša kar 6 tematskih večerov z 38 komiki iz 10 držav in treh kontinentov. Vračata se tudi hrvaški velemojster Ivan Šarić in 'pogrešana moška copata' Ranko Babić.

Ob žametni selekciji domačih komikov, mnogi med njimi napovedujejo testiranje izbranega gradiva iz prihajajaočih šovov, prinaša letošnji Panč spet tudi pregled najboljšega v regiji, mednarodni večer s komiki s treh kontinentov - izstopa April Macie, zmagovalka tekmovanja Howard Stern's Hottest and Funniest Chick ter znanka iz NBC-jevega šova Last Comic Standing - očeta festivala, Tin Vodopivec in Andrej Težak Tešky pa opozarjata na izdaten odmerek črnine, ne le na tematskem večeru. Tudi letos bo imel vsak večer svojega gostitelja, v vlogi ogrevalca pa se bo letos cel teden kalil prihajajoči tandem Jure in Mark.

Vstopnice prodaja Eventim. Povezavo do spletne prodajalne in vse sveže informacije o festivalu Panč najdete na povezavi www.facebook.com/pg/festivalpanc.



prejšnji članek
Jurij Zrnec z Aleksandru uživa v tropskem raju
Svet slavnih
Jurij Zrnec z Aleksandru uživa v tropskem raju
naslednji članek
Marko Potrč trpel, a užival
Svet slavnih
Marko Potrč trpel, a užival