favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zmagovalec šova se požvižga na kilograme

30. 7. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
Njena.si
Zmagovalec tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija ne dela več na izgubi telesne teže. Ta cilj je namreč že dosegel, zato se sedaj marljivo posveča oblikovanju telesa.

Cristian Baranašič živi povsem drugačno življenje kot tedaj, ko se je odločil prestopiti prag shujševalnega šova. Danes je aktivnost del njegovega vsakdana, pazi pa tudi pri prehrani, saj se zaveda, kako pomembno je vztrajanje pri ohranjanju doseženih rezultatov.

»Aktivno življenje mi je priraslo k srcu. Ne mine dan, da ne bi treniral ali se zapeljal s kolesom. Letos sem si kupil tudi sup, kar mi predstavlja velik užitek,« je za Planet TV povedal Cristian in odkrito priznal, da se je pregrešil zgolj na morju, kjer si je privoščil pico in tri kepice sladoleda.  

Vprašanju o teži se je 34-letnik izognil, saj se, kot pravi, s številkami na tehtnici ne obremenjuje več. »Koliko kaže tehtnica, ni pomembno, ker se zdaj posvečam oblikovanju telesa in mišični masi. Mišice pa so težje od maščobe, zato se s kilogrami ne obremenjujem. Je pa številka dvomestna ​​.«

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Sta Dragan in Monika ostala skupaj?
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Sta Dragan in Monika ostala skupaj?
naslednji članek
Dnevni horoskop: Bodite bolj potrpežljivi
Horoskop
Dnevni horoskop: Bodite bolj potrpežljivi