Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hajdi: 'Sama sebi sem lagala, da sem O.K.'

31. 7. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
hajdi

Hajdi Korošec foto: Instagram

Hajdi Korošec je do sebe zelo stroga, tudi ko ji opeša zdravje, si namreč ne dovoli izpreči. A tokrat se je odvilo nekoliko drugače, telo ji je namreč podalo jasno sporočilo, da je čas za obisk zdravnika …

Hajdi je svoje sledilce na družabnem omrežju nagovorila z obrazno masko, ki preprečuje kroženje virusov in potarnala, da je zbolela za atipično pljučnico. Razvoj omenjene bolezni je počasnejši kot pri tipični pljučnici, zelo nujen pa je počitek, ki ga telo zaradi slabega počutja še kako potrebuje. Hajdi se je obisku zdravnika sprva upirala, po naravi je namreč deloholik in ker delo, ki ga opravlja naravnost obožuje, le stežka izpreže, zlasti v času dopustov, ko si izostankov ne more privoščiti.

A tokrat slabo počutje ni minilo, ker se ji je stanje poslabšalo, je uvidela, da je čas za obisk zdravnika. »Zdaj me je pa pošteno zdelalo. Že dolgo me ni tako, ne pomnim … Pretekli teden sem si ves čas lagala, da je vse o.k. z menoj, da mi nič ni, da imam mogoče kakšen prehlad, v nedeljo pa me je tako zvilo, da sem naslednji dan po dolgem času obiskala zdravnico,« je sledilcem na družbenem omrežju pojasnila Hajdi in v nadaljevanju glasno razmišljala o tem, kako ljudje ob obilici dela pozabimo nase in na svoje zdravje.

Posnetek si lahko ogledate spodaj …

prejšnji članek
Slovenska pevka že drugič mamica
Svet slavnih
Slovenska pevka že drugič mamica
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Kandidiral bom za predsednika, narod me hoče!
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Kandidiral bom za predsednika, narod me hoče!