stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jurij Zrnec pasel oči na morski Marilyn Monroe

1. 8. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
jurij zrnec igralec tony

foto: Šimen Zupančič

Jurij je imel na dopustu lep razgled. Pa ne le zaradi rajske kulise, pač pa, ker je lahko pasel oči na svoji dami, ki jo je hudomušno označil za morsko Marilyn Monroe.

Vsestransko nadarjeni Jurij Zrnec se je vrnil iz rajskega dopusta, kjer je užival s svojo srčno izvoljenko Aleksandro Ilijevski. Parček se je mudil na čudovitem otoku, kjer sta počivala, se potapljala, raziskovala naravo in uživala v romantičnih sprehodih. No, prav na enem izmed njih je Aleksandra igrivo stekla v morje, Jurij pa jo je med simpatično igro z valovi simpatično posel in pri tem komentiral, da je videti kot morska Marilyn Monroe.  Utrinek si lahko ogledate v tretjem delu spodnje Instagram objave.


Parček se je sedaj že vrnil iz dopusta, kar je Aleksandra pospremila z mislijo na dom in nepozabne spomine: »Doma je itak najlepše, sem pa s sabo vzela svoj happy place. Zvok valov za dobro jutro, male bele rakovice, svetleči plankton, leteče lisičke, smejočo Luno, zunanji tuš z razgledom na palme in pipo pred bungalovom za spiranje mivke z nog,« je Jurijeva izbranka zapisala na družbenem omrežju.

prejšnji članek
Alenka Košir spregovorila o samopodobi
Svet slavnih
Alenka Košir spregovorila o samopodobi
naslednji članek
Ilka Štuhec objavila fotografijo z dekliščine
Svet slavnih
Ilka Štuhec objavila fotografijo z dekliščine