ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Jurij Zrnec pasel oči na morski Marilyn Monroe
| V.M.

Jurij Zrnec pasel oči na morski Marilyn Monroe

Šimen Zupančič

Jurij je imel na dopustu lep razgled. Pa ne le zaradi rajske kulise, pač pa, ker je lahko pasel oči na svoji dami, ki jo je hudomušno označil za morsko Marilyn Monroe.

Vsestransko nadarjeni Jurij Zrnec se je vrnil iz rajskega dopusta, kjer je užival s svojo srčno izvoljenko Aleksandro Ilijevski. Parček se je mudil na čudovitem otoku, kjer sta počivala, se potapljala, raziskovala naravo in uživala v romantičnih sprehodih. No, prav na enem izmed njih je Aleksandra igrivo stekla v morje, Jurij pa jo je med simpatično igro z valovi simpatično posel in pri tem komentiral, da je videti kot morska Marilyn Monroe.  Utrinek si lahko ogledate v tretjem delu spodnje Instagram objave.

Parček se je sedaj že vrnil iz dopusta, kar je Aleksandra pospremila z mislijo na dom in nepozabne spomine: »Doma je itak najlepše, sem pa s sabo vzela svoj happy place. Zvok valov za dobro jutro, male bele rakovice, svetleči plankton, leteče lisičke, smejočo Luno, zunanji tuš z razgledom na palme in pipo pred bungalovom za spiranje mivke z nog,« je Jurijeva izbranka zapisala na družbenem omrežju.