cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alenka Košir spregovorila o samopodobi

1. 8. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
alenka_kosir16

Alenka Košir foto: Šimen Zupančič

Svojo spletno publiko je nagovorila z modrim razmišljanjem o zdravi samopodobi, ki jo v današnjem času pogosto omajajo popolne objave na družbenih omrežjih.

Alenka Košir je lepa in samozavestna ženska, ki nima težav s samopodobo, so ji pa misli kljub temu zajadrale na temo o sodobnem dojemanju lepote, saj je tudi sama mati dveh odraščajočih deklet. Popolne objave na družbenih omrežjih namreč že odraslim omajajo zdrav odnos do lastne podobe, zato je želela spletne prijatelje spodbuditi k razmisleku in dejanjem, ki bodo korak za korakom gradili zdrav odnos do sebe in mlajših generacij.

»Pravijo, da je zdrava samozavest ključ do lepote. Na srečo je bilo moje življenje, okolica in družina taka, da nikoli nisem imela nekih težav s samopodobo in samozavestjo. Kljub temu me je v najstniških letih na mojem videzu marsikaj motilo - pa daleč od tega, da bi bila edina ... Vzornike in vzornice smo občudovali v revijah, ki so izhajale mesečno ... če samo pomislim, kako je šele našim otrokom, ki so bombardirani vsako sekundo na različnih omrežjih, me je groza. Če odrasli pobezljajo v Insta svetu, kako ne bodo naši otroci. Bodimo vzor našim otrokom ... povejmo jim, da jih imamo radi in da so lepi, ker tudi so najlepši,« je Alenka zapisala na družbenem omrežju, za konec pa zbrano družbo pozvala, da v komentarju označijo osebo, ki jo imajo radi in ki ji želijo povedati, da je lepa.

prejšnji članek
Na Kmetijo se ne vrača le Natalija!
Svet slavnih
Na Kmetijo se ne vrača le Natalija!
naslednji članek
Jurij Zrnec pasel oči na morski Marilyn Monroe
Svet slavnih
Jurij Zrnec pasel oči na morski Marilyn Monroe
#nasazenazenska
nasazenazenska