Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Se je Jovan na skrivaj poročil?!

2. 8. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
jovan karapanža

Jovan foto: RTL

Po koncu hrvaškega šova Ljubezen na vasi je Jovan Karapandža oboževalce presenetil s poročno fotografijo. Deževale so čestitke, gledalci pa so se ob enem spraševali, kdo je neznana nevesta ....

Jovan Karapandža, ki ste ga lahko spoznali v hrvaški različici šova Ljubezen na vasi, je po šovu sprožil govorice o skrivni poroki. Na družbenem omrežju je namreč objavil poročno fotografijo, na kateri v poročni obleki pozira ob lepi nevesti, ki mu sloni na ramenih, medtem ko sam v rokah stiska poročni šopek.

Z objavo je nemudoma završalo tudi v hrvaških medijih, kjer so poročali, da je Jovan skočil v zakonski jarem z neznano rjavolasko. Slednje je še posebej vzbudilo pozornost, saj se ob 32-letniku v objektiv ni smehljala Ružica, ki je v šovu, tekom spleta okoliščin, postala njegova izbranka.

Resnica o poroki

Pa se je Jovan tudi v resnici poročil? Kot je kasneje pojasnil za medije, je zgolj stopil v čevlje modela. »Po šovu se mi je javilo res veliko število deklet, pa sem želel zmanjšati njihovo zanimanje. Zdelo se mi je, da so vsi razumeli, da sem bil le model. To je bila nekoliko drugačna izkušnja, nisem pa se mogel povsem sprostiti,« je za RTL smeje se povedal Jovan.

Kaj pa dela priljubljeni kmet danes? Slednje vam zaupamo že zelo kmalu …

!Ne spreglejte, kaj se bo zgodilo v petkovi oddaji:Paulina šokirala v finalni oddaji: 'Tako me vzburjaš, da se vsa tresem'
prejšnji članek
Nova služba: Miha Kavčič dela s starostniki
Svet slavnih
Nova služba: Miha Kavčič dela s starostniki
naslednji članek
Dnevni horoskop: Prišel je dan, na katerega ste že težko čakali
Horoskop
Dnevni horoskop: Prišel je dan, na katerega ste že težko čakali