stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Življenjski dosežek Urške Žolnir

8. 8. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
Urška Žolnir (Jugovar)

Urška Žolnir foto: osebni arhiv

'Skoraj bi lahko rekla, da je še en olimpijski ciklus za mano,' je svoje vtise ob dosežku novega cilja opisala nekdanja slovenska judoistka.

Urška Žolnir je športnica z veliko začetnico, v svetu juda, ki ga je krojila vrsto let, je dosegla praktično vse, nato pa je napočil čas, da se posveti tudi življenju izven športnih dvoran. Leta 2018 je tako stopila v zakon z Matejem Jugovarjem, v začetku letošnjega leta je postala mamica hčerki Noli, sredi poletja pa je požela še rezultate trdega dela, s katerim se je ukvarjala v minulem obdobju. Urška je namreč uspešno zaključila študij in postala diplomantka marketinga.

»Jupi, pa je tudi diploma prišla na vrsto in s tem še en dosežen cilj. Skoraj bi lahko rekla, da je še en olimpijski ciklus za mano. Gremo naprej,« je na družbenem omrežju Instagram ponosno razkrila Urška, medtem ko je na Facebooku povzela misli umetnika Princa Ea, ki pravi, da je naš um najmočnejša sila, s katero se bomo kdajkoli soočili. »Če povzamem, sami si ustvarjamo blokade, prepreke z mislimi. Bodimo pozitivni, z nasmehom na obrazu in vse bo lepše.«

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Zaradi nje se je Hrvatom 'utrgalo'
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Zaradi nje se je Hrvatom 'utrgalo'
naslednji članek
Golo iskren trenutek dojenja Ane Dolinar Horvat
Svet slavnih
Golo iskren trenutek dojenja Ane Dolinar Horvat