Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

»Nočno garderobo in spodnje perilo mi kupuje mož«
| Aleš Rod/Nova

»Nočno garderobo in spodnje perilo mi kupuje mož«

Ntalija Verboten še vedno buri moško domišljijo., Aleš-Rod

Natalija Verboten, ki je pred leti s svojim stasom v videospotu pesmi Rdeč Ferrari burila domišljijo prenekaterega moškega, je zdaj priznala, da pri izbiri svojega spodnjega perila v celoti zaupa možu Dejanu.

Poslušalci vas poznajo predvsem po vaših poskočnih pesmih, kot so Rdeč Ferrari, Dva policaja, Zate na Triglav ... Se lahko s temi pesmimi nekako poistovetite?

Rada imam te pesmi, saj sem po njih postala tudi nekako prepoznavna. Sem pa seveda lahko tudi zelo čustvena.

Pesem Rdeč Ferrari je takrat pospremil videospot, v katerem ste marsikateremu moškemu dvignili srčni utrip. Lahko bi rekli, da ste se prelevili v malce bolj nagajivo Natalijo in s tem delovali rahlo erotično. Ste se tudi sami takrat videli v tej luči in imeli morda zaradi tega kakšne probleme?

Tudi če se oblečeš v črno oprijeto obleko, moški vidite marsikaj. Vendar zaradi tega večjih problemov na veselicah nisem imela. So pa nekateri moški včasih na ulici pristopili do mene, kot da se ukvarjam s čim drugim, in ne s petjem. Vendar mislim, da ne zaradi mojega videza, temveč zaradi njihovega karakterja.

Foto: Aleš-Rod - Natalija Verboten je presenetljivo priznala, da izbiro svojega spodnjega perila v celoti prepušča možu.

Je res, da ste v zasebnem življenju bistveno bolj zadržani, kot ste na odru?

Zasebno nisem tako zabaven človek, kot sem na odru. Zasebno ne znam povedati ene šale, da bi se mi smejali. Na odru najdem stik z ljudmi, se pohecam na svoj račun in tudi najdem »kompanjona« na drugi strani med publiko, ki bo to razumel in morda še kakšno kapljico dodal s svoje strani, da se vse skupaj razvije v dobro vzdušje, smeh in s tem v nekaj zabavnega ter simpatičnega.

Bi torej lahko rekli, da ste zapečkar in se neradi udeležujete zabav?

Ja, zelo rada sem doma. Obožujem dom in družino. Na zabave hodim samo na svoje nastope, ti so zame tudi moja zabava in s tem edine »žurke«, na katere hodim. Moje delo je hkrati moja zabava. Ugotovila sem, da se znam zabavati edino tako, saj ko me povabijo na kakšno zabavo ali praznovanje rojstnega dne, po navadi sedim in uživam, ko gledam ljudi, kako se zabavajo.

Že pred časom ste priznali, da za vašo garderobo poskrbijo stilisti. Kako to, da se raje sami ne odpravite po nakupih in si sami izberete oblačila?

Vedno sem bila rada urejena, rada imam modo, nimam pa smisla za kombiniranje in tudi ne časa ter idej, zato to že od nekdaj prepuščam stilistom. Nisem ženska, ki bi uživala ob nakupovanju oblačil. Priznam, da mi nakupovanje pravzaprav pomeni kar velik stres.

V kakšnih oblačilih se najbolje počutite, ko niste na odru, ko ste doma?

Najraje imam udobna, domača oblačila. Recimo v trenirki?

Preživite morda kakšen dan, ko ste doma, ves dan v pižami?

Ne, pižame nimam. Za nočno garderobo poskrbi Dejan. On to nakupuje, jaz pa z veseljem nato nosim.

Torej za nočno garderobo poskrbi mož Dejan. Poskrbi tudi za nakup spodnjega perila?

Dejan je v celoti zaslužen za nočno garderobo oziroma garderobo za počitek. Ja, tudi za spodnje perilo poskrbi on. Je dosti bolj kvalificiran za to kot jaz. (smeh)

Se sploh kdaj odpravite po trgovinah sami, da greste sami v šoping?!

V šoping se rada odpravim po kozmetiko, živila in čistila. Kupovanje čistil in živil obožujem.

Če je Natalija Verboten pred leti pri marsikaterem moškem za povišan utrip poskrbela ob prepevanju pesmi Rdeč Ferrari, verjamem, da bo zdaj, ko je razkrila, da ji spodnje perilo kupuje mož, znova vzbudila pozornost in sanjarjenje pri marsikaterem predstavniku moškega spola.