Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ko se Tanja Žagar enkrat zaljubi, to potem drži

11. 8. 2019; 11.00
Avtor: KK/Nova
UV-Tanja-05

Tanja Žagar foto: arhiv

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar je na slovenski sceni, odkar pomni. Že v najstniški dekliški skupini Foxy Teens je izstopala po energičnosti, klepetavosti in širokem nasmehu, ki ni nikoli izginil z njenega obraza. Čeprav je zdaj že zrela ženska, ki se zaveda svoje ženskosti in seksapila, ki ga pogosto poudarja, njena navihana otroškost ni izgubila svojega čara. Tanje drugačne kot poskočne in vesele ne poznamo, vendar ima tudi njen prelepi obraz včasih temne strani.

Tanja Žagar je oseba, ki ima dva obraza. S tem ne mislim, da je dvolična, vendar vidim obraz, ki ga kaže gledalcem, poslušalcem, drugi pa je tisti, ko je Tanja doma, v okolju, ki mu zaupa. Takrat se popolnoma spremeni in je prava gospodinja. Kar se tiče ljubezenskih vezi, psihologijo ljubezni obvlada do popolnosti.

Tanja Žagar v kopalkah foto: Facebook

Ko se enkrat zaljubi, to potem drži, Tanja se ne zna odljubiti, živi za ljubezen in je vedno zaljubljena. Je dober psiholog, zna se posvetiti svojemu partnerju, obvlada veščine, kako ga pomiriti, potolažiti. Vidim, da je materialist, vendar v pozitivnem smislu, zna pa biti tudi zelo težka. Ko se Tanja razjezi, samo beži stran od nje. Glasbena kariera je pri njej v vzponu, ampak Tanja delu nikoli ne bo rekla ne, ker je deloholik. Tega si ni sama izbrala, takšen je njen karakter, saj mora delati in ves čas nekaj ustvarjati, to je njeno življenje. Vidim, da je pred neko selitvijo, ne vem, ali je vmes zidanje hiše, ampak na pomolu je selitev. Kar zadeva vprašanje, ali bo imela še kaj otrok, tega ne vidim več. Vidim samo enega otroka. Tanja je imela zelo sproščeno otroštvo. Vse, kar je v otroštvu želela, je dobila na pladnju. V mladosti ji nihče ni dajal omejitev – tega ne smeš, to ali tisto je prepovedano. Morda zaradi tega tudi danes doseže vse, kar hoče.

Tanja Žagar je s svojo postavo vedno burila domišljijo moških foto: Osebni arhiv

Čustva, kot sta žalost in jeza, zna fantastično skrivati. Čeprav lahko pri njej vsak poišče pomoč kadarkoli, sovraži lenuhe in ljudi, ki živijo na tuj račun. Še vedno zna biti zelo ljubosumna, vendar te občutke dobro skriva. Rekla bi, da bo na glasbeni sceni še približno pet let, potem bo imela potrebo, da se umakne iz aktivnega nastopanja. Še vedno bo v glasbi, brez tega ne more, vendar jo bolj vidim v skladanju oziroma v delu z otroki, mladimi in drugimi glasbeniki.

prejšnji članek
Tara Zupančič Lepotica z boemsko dušo
Moda&Lepota
Tara Zupančič Lepotica z boemsko dušo
naslednji članek
Aktiven dopust Dejana Vunjaka
Svet slavnih
Aktiven dopust Dejana Vunjaka