polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Cynthia Black Svet24.si

Babico davnega leta 2004 shranila v zamrzovalnik ...

jelko kacin Svet24.si

Jelko Kacin po zmedi, ali je nošenje mask v ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Anđa Marić razmišljala o samomoru
| R.T.

Anđa Marić razmišljala o samomoru

Anđa Marić, Mediaspeed

42-letni Anđi Marić so leta 2012 diagnosticirali multiplo sklerozo. Hrvaško glasbenico in pisateljico je novica tako dotolkla, da je razmišljala o samomoru.

"Odločila sem se, da bo to storila na način, da bo videti kot nesreča. Raje vidim, da moji ljubljeni mislijo, da sem neumna in nerodna (denimo, da sem se fotografirala), kot pa da vedo, da sem obupala in jih sebično pustila v žalosti," je zapisala na svojem blogu.

Črne misli

Kakor tudi, da so depresivne misli mučile tudi njeno babico Agnes. Ko je namreč razmišljala, kako čudovito bi se bilo vreči v prepad, se je spomnila, da ideja prvotno ni bila njena, temveč od babice, ki ji je o tem govorila, ko sta bile zadnjič skupaj na morju.

Bilo je to v Primoštenu, ko sta šli mimo brezna. "Anđika moja, ta prepad je tako zapeljiv. Takoj mi pride na misel, da le skočim in se osvobodim," ji je govorila babica. Njene besede je razumela šele, ko so njo začele obletavati črne misli. A je radost našla v pisanju. V enem od intervjujev za Story je priznala: "V sebi imam črno morje žalosti, ki sta mu sreča in veselje obratno sorazmerna."