mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anđa Marić razmišljala o samomoru

10. 8. 2019; 07.00
Avtor: R.T.
Anđa Maric

Anđa Marić foto: Mediaspeed

42-letni Anđi Marić so leta 2012 diagnosticirali multiplo sklerozo. Hrvaško glasbenico in pisateljico je novica tako dotolkla, da je razmišljala o samomoru.

"Odločila sem se, da bo to storila na način, da bo videti kot nesreča. Raje vidim, da moji ljubljeni mislijo, da sem neumna in nerodna (denimo, da sem se fotografirala), kot pa da vedo, da sem obupala in jih sebično pustila v žalosti," je zapisala na svojem blogu.

Črne misli

Kakor tudi, da so depresivne misli mučile tudi njeno babico Agnes. Ko je namreč razmišljala, kako čudovito bi se bilo vreči v prepad, se je spomnila, da ideja prvotno ni bila njena, temveč od babice, ki ji je o tem govorila, ko sta bile zadnjič skupaj na morju.

Bilo je to v Primoštenu, ko sta šli mimo brezna. "Anđika moja, ta prepad je tako zapeljiv. Takoj mi pride na misel, da le skočim in se osvobodim," ji je govorila babica. Njene besede je razumela šele, ko so njo začele obletavati črne misli. A je radost našla v pisanju. V enem od intervjujev za Story je priznala: "V sebi imam črno morje žalosti, ki sta mu sreča in veselje obratno sorazmerna."

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Samskim se obeta nekaj novega
Horoskop
Dnevni horoskop: Samskim se obeta nekaj novega
naslednji članek
Razkošna poroka enega izmed najbogatejših Slovencev
Svet slavnih
Razkošna poroka enega izmed najbogatejših Slovencev