magdalena jankovec Dobra karma

'Moj namen je spreminjanje zavesti ljudi na tem ...

Meghan Markle, Archie Svet24.si

Meghan se pritožuje, da je Archie preslaven

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

koroanvirus, aplikacija, sledenje, nadzor Svet24.si

Čakanje na delo se lahko še podaljša. Sledilna ...

avdo-avdić Necenzurirano

Hrvaški obveščevalci delajo z Janševimi ljudmi...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Dobro leto po smrti hčerke Bode Miller pričakuje dvojčka
| K.M.

Dobro leto po smrti hčerke Bode Miller pričakuje dvojčka

Bode Miller, Morgan Beck Miller, Profimedia

Neverjetna sreča v družini priljubljenega ameriškega športnika.

Lanskega junija je smučarski svet pretresla novica, da sta nekdanji ameriški smučar Bode Miller in njegova žena Morgan v tragični nesreči izgubila hči Emmy. 19-mesečna deklica je takrat utonila v sosedovem bazenu, kljub hitremu posredovanju pa ji ni bilo pomoči. Družino tudi v Sloveniji zelo priljubljenega športnika je takrat novica močno prizadela, a jih je po konci držala predvsem Morganina nosečnost. Par se je po njeni smrti posvečal ozaveščanju o pomenu znanja plavanja in lebdenja na vodi, tudi pri dojenčkih. Oktobra pa sta se razveselila drugega skupnega sina, Eastona Vaughna Reka, zdaj pa sta sporočila, da se bo družina spet povečala. 

Bode in Morgan namreč pričakujeta dvojčka, novico sta razkrila v priljubljeni pogovorni oddaji, s čustvenim zapisom pa sta jo potrdila tudi na družbenih omrežjih. Tam je nekdanja profesionalna odbojkašica zapisala: "Dejstvo, da sem izgubila otroka, ko sem bila noseča, je bila najbolj zmedena stvar v mojem življenju. Konflikt čustev, od čiste sreče do krive in terorja. Kako naj tega otroka ljubim tako, kot sem ljubila Emmy? Je v redu, da imam tega otroka rada tako, kot sem imela rada Emmy? Čutila sem, da s tem, da imam rada sina, poizkušam nadomestiti njo. Strah pred rojstvom sina in kaj bo to prineslo ... velik korak naprej in dokaz, da se je življenje nadaljevalo brez nje, jaz pa sem želela, da se čas preprosto ustavi. Moram reči, da sem bila daleč od resnice. Easton nama je zagotovil še bolj trdno vez z njegovo sestro. V trenutku, ko sem ga slišala jokati, je nekaj spet oživelo mojo dušo. Upanje. Ljubezen. Nisem prepričana, ampak v tistem trenutku sem vedela, da sem mama in da si otroci od mene zaslužijo svet. Vse bo v redu. Moje veselje in žalovanje lahko soobstajata," je na Instagramu zapisala Morgan in nato s sledilci delila še neverjetno novico. 

"Zdaj lahko v resnici povem s sreč in navdušenjem, da pričakujeva identična dvojčka, fantka. Od dne, ko sem spoznala svojega moža, je vedno govoril, da si želi identičnih dvojčkov, ki bi se rodila na njegov rojstni dan. Najin rok je srečen dan, na angelsko številko, 11. 11., kar ni daleč od rojstnega dne Bodeja, 12. 10.. Od začetka te nosečnosti sva vedela, da ima Emmy nekako roke pri tem čudežu."

Bode je bil pri oznanitvi novice nekoliko krajši, ob fotografiji svojih štirih otrok je preprosto zapisal: "Dvojčka. Identična dvojčka. Ne bi mogel biti bolj navdušen nad tem, da razširim to prelepo družino, ki sva jo ustvarila z ženo. Sanje se uresničijo."

Morgan in Bode imata sicer še enega sina, Nasha Skana, Bode pa ima iz prejšnjih razmerij še hči Neesyn Dace in sina Samuela Bodeja.