kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnika mehiških telenovel žurata na španski Ibizi

12. 8. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
Sebastián Rulli in Angelique Boyer

Sebastián Rulli in Angelique Boyer foto: Profimedia

44-letni Sebastián Rulli in 31-letna Angelique Boyer sta si privoščila evropski dopust.

V času sezone snemanja telenovel, se morata zaradi različnih urnikov Sebastián Rulli in Angelique Boyer veliko usklajevati. Zato ni presenetljivo, da sta od leta 2014, ko sta uradno pričela svoje razmerje, kljub temu, da sta se spoznala že leta 2010 med snemanjem telenovele Teresa, a je bil Sebastián takrat še poročen z voditeljico in igralko Cecilia Galliano, s katero imata 9-letnega sina Santiaga, kar nekajkrat sodelovala pri različnih projektih. Po Teresi sta tako recimo moči združila v tudi v Sloveniji priljubljenih telenovelah Vrtinec življenja in Sestrske vezi. Zato pa si v času, ko imata v svojem poklicu nekaj več tednov odmora oziroma dopusta, toliko rajši privoščita skupne počitnice. 

Španska pravljica

Letošnji avgust zaljubljenca posvečata odkrivanju lepot sredozemskega morja, saj se trenutno nahajata na španski Ibizi, prelepem otoku približno 80 kilimetrov oddaljenem od španske obale v sklopu enajstih balearskih otokov.

"Ibiza, prelep kraj, zopet sem navdušen," je v enem izmed številnih videoposnetkov, ki sta jih delila, povedal  Sebastián. Igralca pa sta razkrila, da sta se kot čisto povprečna turista sprehodila po otoku in tako odkrivala njegovo zgodovino, naravne lepote ter druge skrivnosti. Seveda pa nista izpustila niti že kar tradicionalnih zabav, po katerih je ta španski otok tudi znan. Udeležila sta se zabave, ki jo je priredil južnoafriški producent house glasbe Black Coffee in bila nad vzdušjem več kot očitno navdušena. 

Obalo španskih otokov sta odkrivala tudi s pomočjo čolna in tako sredozemsko obmorsko lepoto doživela še iz drugega zornega kota. Več kot navdušena sta bila nad številnimi obalnimi jamami, ki jih je ustvarilo morje in zdaj predstavljajo prelepo kuliso. Obiskala pa sta tudi nekatere druge balearske otoke, med drugim tudi najmanjšega izmed njih, Formentero, kjer naj bi se nahajala najlepša plaža v Evropi, plaža Ses Illetes. 

Utišala govorice

Pred časom so se v svetu mehiških telenovel pojavile govorice, da je 44.letni Sebastián Rulli 13 let mlajšo Angelique Boyer zamenjal za še mlajšo izbranko. Številni so poročali, da se je zapletel s 26-letno Irino Baeva, s katero trenutno igra v novi seriji El Dragón (Zmaj), ta pa je v razmerju s 44-letnem igralcem Gabrielom Sotom. Javno se noben od vpletenih na govorice sicer ni odzval, so pa to vsi storili preko družbenih omrežij, kjer dokazujejo, da so še vedno srečno zaljubljeni v svoje prvotne partnerje in da tudi med njimi samimi ni vroče krvi. 

prejšnji članek
Lahko verjamete, da je Nuša Derenda to storila prvič
Svet slavnih
Lahko verjamete, da je Nuša Derenda to storila prvič
naslednji članek
Dobro leto po smrti hčerke Bode Miller pričakuje dvojčka
Svet slavnih
Dobro leto po smrti hčerke Bode Miller pričakuje dvojčka