Sofia Streisand 1 Odkrito.si

Med pripravo muzikala Mojster in Margareta so se ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 23. avgusta

sladoled uvodna Svet24.si

Za vsak astrološki znak drugačna ohladitev

reševanje jamarja Svet24.si

FOTO: Padajoče kamenje jamarju prebilo čelado, ...

neda ukraden Svet24.si

FOTO: Neda, babica treh vnukov, je dopolnila 69 ...

marijana Njena.si

Ljubezen na vasi: Ima voditeljica dvojčico?

luka_basi21 Njena.si

Vesela novica za oboževalce Luke Basija

Zakaj je Slavko Bobovnik razjezil hrvaškega lastnika apartmaja?!
| PR

Zakaj je Slavko Bobovnik razjezil hrvaškega lastnika apartmaja?!

Slavko Bobovnik, Planet TV

Kaj se je dogajalo?

Voditelj in imitator Tilen Artač, ki je 8. avgusta praznoval svoj 34. rojstni dan zabava poslušalce v jutranjem programu Radia 1, ki ga čez poletje vodita Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač. Imitira znane Slovence, saj v njem »živi« več kot 20 likov. Poslušalci pa so navdušeni tudi nad njegovo rubriko Artačevi poletni prisluhi.

Foto: Radio 1 - Voditelj in imitator Tilen Artač, ki je 8. avgusta praznoval svoj 34. rojstni dan zabava poslušalce v jutranjem programu Radia 1.

Tokrat se je prelevil v lik legendarnega televizijskega voditelja Slavka Bobovnika, ki trenutno navdušuje gledalce s kvizom Lepo je biti milijonar. »Slavko je že od nekdaj veljal za najbolj verodostojnega voditelja. Pred njegovimi vprašanji se ni mogel skriti nihče. Z njegovo imitacijo nisem imel pretiranih težav, saj je bil kot novinar jasen, iskren in neomajen. Zame je on mladenič stare šole, o katerem bomo še slišali,« je v smehu dejal Tilen, ki je bil nekoč tudi njegov sodelavec. »Vedno je bil prijazen, spoštljiv in duhovit,« je še povedal Artač.

Sicer pa si v zabavnem videoposnetku poglejte kako zveni Slavko Bobovnik, ko želi rezervirati apartma na morju pri gospodu Domagaju.

>>VIDEO<<