tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Creator Njena.si

Jesen bo v znamenju tega trenda

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Zakaj je Slavko Bobovnik razjezil hrvaškega lastnika apartmaja?!
| PR

Zakaj je Slavko Bobovnik razjezil hrvaškega lastnika apartmaja?!

Slavko Bobovnik, Planet TV

Kaj se je dogajalo?

Voditelj in imitator Tilen Artač, ki je 8. avgusta praznoval svoj 34. rojstni dan zabava poslušalce v jutranjem programu Radia 1, ki ga čez poletje vodita Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač. Imitira znane Slovence, saj v njem »živi« več kot 20 likov. Poslušalci pa so navdušeni tudi nad njegovo rubriko Artačevi poletni prisluhi.

Foto: Radio 1 - Voditelj in imitator Tilen Artač, ki je 8. avgusta praznoval svoj 34. rojstni dan zabava poslušalce v jutranjem programu Radia 1.

Tokrat se je prelevil v lik legendarnega televizijskega voditelja Slavka Bobovnika, ki trenutno navdušuje gledalce s kvizom Lepo je biti milijonar. »Slavko je že od nekdaj veljal za najbolj verodostojnega voditelja. Pred njegovimi vprašanji se ni mogel skriti nihče. Z njegovo imitacijo nisem imel pretiranih težav, saj je bil kot novinar jasen, iskren in neomajen. Zame je on mladenič stare šole, o katerem bomo še slišali,« je v smehu dejal Tilen, ki je bil nekoč tudi njegov sodelavec. »Vedno je bil prijazen, spoštljiv in duhovit,« je še povedal Artač.

Sicer pa si v zabavnem videoposnetku poglejte kako zveni Slavko Bobovnik, ko želi rezervirati apartma na morju pri gospodu Domagaju.

>>VIDEO<<