uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Zakaj je Slavko Bobovnik razjezil hrvaškega lastnika apartmaja?!
| PR

Zakaj je Slavko Bobovnik razjezil hrvaškega lastnika apartmaja?!

Slavko Bobovnik, Planet TV

Kaj se je dogajalo?

Voditelj in imitator Tilen Artač, ki je 8. avgusta praznoval svoj 34. rojstni dan zabava poslušalce v jutranjem programu Radia 1, ki ga čez poletje vodita Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač. Imitira znane Slovence, saj v njem »živi« več kot 20 likov. Poslušalci pa so navdušeni tudi nad njegovo rubriko Artačevi poletni prisluhi.

Foto: Radio 1 - Voditelj in imitator Tilen Artač, ki je 8. avgusta praznoval svoj 34. rojstni dan zabava poslušalce v jutranjem programu Radia 1.

Tokrat se je prelevil v lik legendarnega televizijskega voditelja Slavka Bobovnika, ki trenutno navdušuje gledalce s kvizom Lepo je biti milijonar. »Slavko je že od nekdaj veljal za najbolj verodostojnega voditelja. Pred njegovimi vprašanji se ni mogel skriti nihče. Z njegovo imitacijo nisem imel pretiranih težav, saj je bil kot novinar jasen, iskren in neomajen. Zame je on mladenič stare šole, o katerem bomo še slišali,« je v smehu dejal Tilen, ki je bil nekoč tudi njegov sodelavec. »Vedno je bil prijazen, spoštljiv in duhovit,« je še povedal Artač.

Sicer pa si v zabavnem videoposnetku poglejte kako zveni Slavko Bobovnik, ko želi rezervirati apartma na morju pri gospodu Domagaju.

>>VIDEO<<