gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Natalija Bratkovič: 'Staršem smo marsikaj zamolčali!

15. 8. 2019; 06.00
Avtor: M.M.K. LADY, ZVEZDE
natalija bratkovic

Ljubiteljica živali Natalija Bratkovič je ponosna, da je že tretjič voditeljica resničnostnega šova Kmetija. foto: Mediaspeed

Natalija Bratkovič, ki se jeseni vrača na male zaslone kot voditeljica priljubljenega resničnostnega šova Kmetija, se med počitnicami v spominih vedno rada vrača v čas svojega brezskrbnega otroštva.

 »Poletje je tisto, ki me vedno znova ponese v spomine na otroško preživljanje počitnic v družbi številnih prijateljev. Prvo morje brez staršev sem preživela v koloniji v Punatu. To je bilo tisto pravo. (smeh) Takoj smo se počutili bolj pomembne in odrasle, ker očetov in mamic ni bilo z nami,« se spominja Natalija Bratkovič.

»Marsikaj mi v koloniji ni bilo všeč. Recimo spanje ob 22. uri, pa hrana – sem bolj izbirčna in mi dostikrat kaj ni bilo dobro pripravljeno oziroma skuhano. Super pa je bilo vse drugo. Neomejene količine sladoleda, brezskrbno počitnikovanje, veselje, ko smo šli domov in smo komaj čakali, da nas starši objamejo in vprašajo, kako je bilo. In mi smo jim zagotovo polovico zamolčali, ker smo bili kdaj pa kdaj tudi poredni. (smeh) Tiste bolj starejše morske avanture pa so se začele nekoliko pozneje. Moji starši so odšli na morje za teden dni, jaz pa sem s takratnim fantom Markom prvič pobegnila na Pag. Za vikend. Bilo je super. To so spomini, ki jih nikoli ne pozabiš,« razkriva Natalija.

prejšnji članek
Zakaj imajo Zlatkovi otroci nenavadna imena?
Svet slavnih
Zakaj imajo Zlatkovi otroci nenavadna imena?
naslednji članek
Dopustniške želje Matjaža Kumelja
Svet slavnih
Dopustniške želje Matjaža Kumelja