Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kuharica Ana začne dan s solzami

22. 8. 2019; 12.00
Avtor: V.M.
kopalke zontar

Ana Žontar Kristanc foto: Revija Zarja

'Priznam, da se mi vsako jutro začne z napol solznimi očmi,' pojasnjuje čuteča mamica Ana Žontar Kristanc. In kaj ji vzbuja takšne občutke?

Ana Žontar Kristanc ni le odlična kuharica, pač pa tudi skrbna in predana mamica, ki si občutke svojih dveh fantičev še posebej jemlje k srcu. Če se Timon ali Liam ne počutita najbolje, slednje močno vpliva tudi nanjo. V teh dneh imajo malce težav z odhodom v vrtec, mlajši Liam si namreč bolj kot družbe vrstnikov, želi imeti ob sebi mamico. Ana je na družbenem omrežju razkrila, kako doživlja sinkovo moledovanje, da bi ostal pri njej.

»Danes je bil spet en nori dan. Letos sta bila čez poletje otroka zelo malo v vrtcu in Liam že tri dni nikakor noče v vrtec. Posledično ful slabo spi, je čisto razdražljiv in me že navsezgodaj prosi, če lahko ostane pri meni doma. Priznam, da se mi vsako jutro tako začne z napol solznimi očmi. Težko ga dam od sebe ko si tako močno želi biti z mano,« je v zapisu na Instagramu potarnala slavna kuharica, ki so jo mamice kakopak dobro razumele.

prejšnji članek
Kako prepoznati hiperkinetično motnjo?
Zdravje
Kako prepoznati hiperkinetično motnjo?
naslednji članek
Jernejeva Eva ne nasprotuje "dedcem"
Svet slavnih
Jernejeva Eva ne nasprotuje "dedcem"